Toetsenist, keyboardspeler HUGO FRANKS verzorgt live-muziek en entertainment voor ieder denkbaar feest of evenement. Hugo is een gedreven musicus en een virtuoos op de toetsen. Bovendien is hij geen onverdienstelijk zanger. Met een warm stemgeluid en een geheel eigen stijl brengt hij een enorm scala aan repertoire in verschillende muzikale genres. Op zijn hypermoderne keyboards begeleid hij zichzelf op smaakvolle wijze met originele, eigen en soms verrassende arrangementen. Geen tapes, geen computers... Zo blijft de passie, de beleving en de energie van een live performance gegarandeerd.

toetsenist, keyboardspeler, logo, hugo franks
toetsenist, keyboardspeler, hugo franks

HUGO FRANKS toetsenist en keyboardspeler voor de lekkerste muziek tijdens diners, recepties, BBQ's of in een jazzy Lounge-style voor een sfeervolle cocktail-party, walking-dinner of receptie. Wat uw feestelijke aangelegenheid ook is, Hugo Franks is een zeer ervaren toetsenist en zanger die op iedere party de juiste toon weet te treffen. Op de achtergrond voor een informele sfeer of juist op de voorgrond voor een bruisende party. De passie, beleving en energie van het échte 'live' gevoel is gegarandeerd omdat Hugo niet werkt met zogenaamde playbacks of vaste setlijsten. Hij kan in elke situatie en op ieder moment inspelen op de ambiance van uw party of op reacties vanuit het publiek. Op jonge leeftijd werd Hugo Franks 3e bij de Europese (!) kampioenschappen op het 'electronisch orgel'. Nog altijd weet hij zijn publiek te betoveren met zijn imponerende spel. Zijn muzikale talent in combinatie met de nieuwste en modernste digitale instrumenten (o.a. Yamaha Genos) zorgen voor een fantastische live-muziek beleving. Hugo Franks; de veelzijdige toetsenist en keyboardspeler die garant staat voor live entertainment op sterrenniveau!

H U G O   F R A N K S  toetsenist | keyboardspeler | zanger

  • 2x 45 minuten Hugo Franks met live begeleiding op keyboards.
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 150 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)
  • Reiskosten binnen Zuid Holland.

Extra uit te breiden met:

  • 3x of 4x 45 minuten Hugo Franks (avondvullend) 
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 150 pers. of buitenevenementen
toetsenist, keyboardspeler, zanger

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.