TOETSENIST EN ZANGER - de beste live muziek voor elk feest of evenement

Toetsenist Hugo Franks uit Rotterdam is een gedreven musicus en een virtuoos op de toetsen. Bovendien is hij geen onverdienstelijk zanger. Met zijn magistrale keyboardspel en een prettig stemgeluid brengt hij een enorm scala aan tijdloos repertoire in verschillende muzikale genres. Op zijn hypermoderne keyboards begeleid hij zichzelf op smaakvolle wijze met originele, eigen en soms verrassende arrangementen. Geen tapes, geen computers... Zo blijft de passie, de beleving en de energie van een live performance gegarandeerd.


VEELZIJDIGE TOETSENIST EN ZANGER

Hugo Franks boekt u voor sfeervolle en tijdloze muziek voor ieder denkbaar feest of evenement. Wat uw feestelijke aangelegenheid ook is, Hugo Franks is een zeer ervaren toetsenist en zanger die op iedere party de juiste toon weet te treffen. Op de achtergrond voor een informele sfeer of juist op de voorgrond voor een bruisende party. De passie, beleving en energie van het échte 'live' gevoel is gegarandeerd omdat hij niet werkt met zogenaamde playbacks of vaste setlijsten. Dankzij zijn ruime repertoire, ervaring en flexibiliteit is hij een veelzijdige toetsenist en zanger voor elke party! 

VIRTUOOS OP DE TOETSEN

Hij kan in elke situatie en op ieder moment inspelen op de ambiance van uw party of op reacties vanuit het publiek. Op jonge leeftijd werd Hugo Franks 3e bij de Europese (!) kampioenschappen op het 'electronisch orgel'. Nog altijd weet hij als gedreven toetsenist zijn publiek te betoveren met zijn imponerende spel. Zijn muzikale talent in combinatie met de nieuwste en modernste digitale instrumenten (o.a. Yamaha Genos) zorgen voor een fantastische live-muziek beleving. Toetsenist en zanger Hugo Franks; de veelzijdige live-entertainer die garant staat voor live muziek op niveau!


TOETSENIST EN ZANGER HUGO FRANKS ALL IN

  • Te boeken vanaf 2x 45 minuten 
  • Geluid tot ca. 200 pers.
  • Een complete band door modernste technologie

UIT TE BREIDEN MET

  • 3x of 4x 45 minuten
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 200 pers. of buitenevenementen
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's (achtergronddoek)
  • Ook te boeken met wit-hoogglans Dutchgrand vleugel
toetsenist, hugo, franks, rotterdam


toetsenist, zanger, hugo, franks

INFORMATIE EN BOEKINGEN

Elk feest is uniek. De prijs hangt af van een aantal factoren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u een messcherpe offerte? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Samen met u bespreken we graag onze mogelijkheden, met uw wensen als uitgangspunt. Want daar houden wij graag rekening mee, het is tenslotte uw  feest! 


U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt een passend voorstel. Transparant en all-in. Zonder verrassingen achteraf. Duidelijke en heldere afspraken zijn de basis!

Liever persoonlijk contact? 
Neem dan contact met ons op via 010-786 49 20 

of met Show en zo (onze boekingspartner010-435 08 65IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL