Hugo Franks logo, toetsenist

Toetsenist Hugo Franks

Toetsenist en zanger HUGO FRANKS is een gedreven musicus en een virtuoos op de toetsen. Bovendien is hij geen onverdienstelijk zanger. Met zijn magistrale keyboardspel en een prettig stemgeluid brengt hij een enorm scala aan repertoire in verschillende muzikale genres. Op zijn hypermoderne piano en keyboards begeleid hij zichzelf op smaakvolle wijze met originele, eigen en soms verrassende arrangementen. Geen tapes, geen computers... Zo blijft de passie, de beleving en de energie van een live performance gegarandeerd.


toetsenist en zanger Hugo Franks de beste live muziek voor feesten, bruiloften en partijen

Virtuoos op de toetsen

HUGO FRANKS boekt u voor sfeervolle en tijdloze muziek voor ieder denkbaar feest of evenement. Een grote party of een feest bij u thuis? Wat uw feestelijke aangelegenheid ook is, Hugo Franks is een zeer ervaren toetsenist en zanger die op iedere party de juiste toon weet te treffen. Op de achtergrond voor een informele sfeer of juist op de voorgrond voor een bruisende party. De passie, beleving en energie van het échte 'live' gevoel is gegarandeerd omdat hij niet werkt met zogenaamde playbacks of vaste setlijsten. Hij kan in elke situatie en op ieder moment inspelen op de ambiance van uw party of op reacties vanuit het publiek. Op jonge leeftijd werd Hugo Franks 3e bij de Europese (!) kampioenschappen op het 'electronisch orgel'. Nog altijd weet hij als gedreven toetsenist zijn publiek te betoveren met zijn imponerende spel. Zijn muzikale talent in combinatie met de nieuwste en modernste digitale instrumenten (o.a. Yamaha Genos) zorgen voor een fantastische live-muziek beleving. Toetsenist en zanger Hugo Franks; de veelzijdige live-entertainer die garant staat voor live muziek op niveau!

HUGO FRANKS is inclusief:

  • vanaf 2x 45 minuten met live begeleiding op keyboards
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 200 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)

Extra uit te breiden met:

  • 3x of 4x 45 minuten (avondvullend) met live begeleiding op keyboards
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 200 pers. of buitenevenementen
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's (achtergronddoek)
  • Piano entertainer met live piano begeleiding incl. witte mini vleugel
toetsenist Hugo Franks uit RotterdamLaat van u horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!