Live muziek voor een verjaardag

Bent u binnenkort jarig of zoekt u livemuziek voor een verjaardag? Een verjaardag mag gevierd worden dus gezellige live muziek tijdens een verjaardagsfeest mag niet ontbreken! Of u nu 50, 55, 60 of 80 wordt, Sarah of Abraham... het zijn mijlpalen om een verjaardag wat groter te vieren. Wat is er nu leuker dan dit feestje te vieren met gezellige live muziek? Hugo Franks staat garant voor relaxte en bescheiden muziek op de achtergrond maar hij kan er ook een knallend feest van maken.  

De keus is geheel aan u!

Jarig? Boek dan gezellige tijdloze livemuziek!

Hugo Franks is uw artiest bij uitstek wanneer u uw verjaardag op een bijzondere manier wilt vieren. Of u nu uw verjaardag viert in een zaal, partycentrum op een partyschip of gewoon thuis in uw eigen huiskamer; Hugo Franks kan op iedere locatie een optreden verzorgen. Met 30 jaar ervaring is Hugo Franks gespecialiseerd in het verzorgen van live entertainment bij verjaardagen. Hij kan een optreden verzorgen als zanger met orkestband of geheel live als zanger / toetsenist. Of wat dacht u van een Sing-A-Long Pianoshow of een combinatie met DJ en verschillende live sets? Vrijwel alles is mogelijk, de keus is geheel aan u.

Live muziek voegt altijd iets extra's toe aan een feestelijke gebeurtenis, dus ook aan een verjaag. Een bijzondere verjaardagsfeest viert u maar 1 keer in uw leven, doe dat dan goed met een gezellig stukje livemuziek. Of het nu gaat om 'ondersteunende' achtergrondmuziek of om een knallend feest. Uw gasten zullen verrast zijn en zelf beleeft u ook een onvergetelijke verjaardag.

 

Tip: Tegen een zeer geringe meerprijs kunt u Hugo Franks boeken met zijn chique wit-hoogglans mini vleugel. Dit prachtige instrument geeft extra uitstraling aan uw party of event! Informeer naar de mogelijkheden. 

Ook voor verjaardagen in de zorg

Ook bij woonzorgcentra en verpleeghuizen is Hugo Franks regelmatig te gast om de jarige toe te zingen. Natuurlijk maken we er een gezellige happening van en kunnen familie, vrienden en medebewoners gezellig meezingen en feesten om er een onvergetelijk verjaardagsfeest van te maken!   • Live Muziek voor verjaardagen, verjaardagsfeest, abraham of sarah.
  • Sfeervolle achtergrondmuziek op het juiste volume of feestmuziek op de voorgrond.
  • Door aanpassingsvermogen en flexibiliteit kan Hugo Franks zorgen voor een "after-party", een feestelijke afsluiter.
  • Prachtige wit hoogglans mini vleugel voor een chique uitstraling tegen zeer kleine meerprijs.
  • Voor kerstdiners en in de kerstperiode wordt het repertoire aangevuld met sfeervolle kerstsongs.
verjaardag, muziek, hugo, franks, livemuziek, toetsenist, zanger, logo

PRIJS INDICATIE:

Te boeken vanaf  € 275,-* excl. BTW.

Standaard 2x 45 minuten.

- Uitbreiding met extra sets en aanvullend entertainment mogelijk.

-Gepaste kleding.

- Reiskosten tot 100 km inbegrepen.

 

Zorginstellingen en budgetgebonden zorginstanties ontvangen een aantrekkelijke korting.


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS?


HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL