Hugo Franks - Allround zanger, keyboard- en piano entertainer

Hugo Franks (Rotterdam,1968) een muzikale duizendpoot die zijn droom waarmaakte om een fulltime professionele muzikant en entertainer te worden. Als je vader bijna dagelijks op de bühne stond en je opgroeide in de wereld van het variété, artiesten en entertainment dan is je lot eigenlijk al bepaald... Inmiddels staat deze ras-entertainer al meer dan 30 jaar op het podium. Hij is erin gepokt en gemazeld.
Met een duidelijke visie, passie en enthousiasme verzorgt hij zo'n kleine 250 shows per jaar in binnen- en buitenland voor de meest uiteenlopende evenementen. 

Hugo Franks, allround keyboard- en piano entertainer

Foto: Rob Aerts - Theatershow Nigel Andrews

Afhankelijk van het feest of evenement beschikt Hugo Franks over de juiste set-up aan instrumenten en overig equipment. Een belangrijke factor hierbij is het geluidsset. Zover mogelijk is dit altijd aangepast aan de ruimte waar het feest of evenement plaats zal vinden, uiteraard altijd afgesteld op het juiste volume.
Voor grote- of buitenevenementen kunnen wij putten uit ons omvangrijke netwerk van leveranciers om uw evenement te voorzien van groter geluid, licht of aanvullende artiesten. Geheel afgestemd op uw feest of evenement. Mede hierdoor is Hugo Franks zeer breed inzetbaar en kan hij invulling geven aan vrijwel iedere denkbare gelegenheid. Speciaal voor ouderen en senioren en bewoners van zorginstellingen heeft hij een prachtig seniorenprogramma, boordevol herkenbare en mooie muzikale hoogtepunten.


Heeft u een vraag?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-28471613 (ook Whatsapp) of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

U kunt hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.


Klik hier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte, optie of boeking.