ZANGER BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN FEEST OF EVENEMENT?

Zanger boeken of inhuren voor uw feest of evenement? Wanneer u op zoek bent naar een zanger met ruim 30 jaar ervaring (waarvan ruim 12 jaar als full professional), een tijdloos en veelzijdig repertoire, een enthousiaste performance vol passie en muzikaliteit... én die ook nog eens betaalbaar is: dan bent u bij Hugo op het juiste adres. Hij is inmiddels een begrip onder de zangers en entertainers en geniet een grote bekendheid in het (inter)nationale evenementen circuit. Hugo brengt een breed repertoire. Van Sinatra naar de sixties en seventies, van vetste disco krakers tot swingende rock 'n roll en van country tot de lekkerste Nederlandstalige hits van toen en nu. Menig optreden start met een chique Jazzy touch maar eindigt in het feest der herkenning. Niet voor niets is de populariteit van deze live entertainer in een recordtempo aan het toenemen. Als u Hugo Franks wilt boeken voor een optreden dan kiest u voor een gedreven artiest met één ding voor ogen: een onvergetelijk en geslaagd optreden voor u te verzorgen!

zanger, boeken, huren, rotterdam


ZANGER HUGO FRANKS BOEKEN VOOR UW FEEST OF EVENEMENT?

Ieder feest of evenement is uniek. Door zijn flexibiliteit, ervaring en professionele aanpak verzorgt Hugo Franks altijd live muziek en entertainment in het teken van uw feest of evenement. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust, uiteraard geheel vrijblijvend, contact met ons op. Samen met u bespreken wij graag uw wensen, want het is tenslotte uw feest!


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL