ZANGER EN ENTERTAINER - de beste live muziek voor elk feest of evenement

Hugo Franks dé veelzijdige zanger en die niet mag ontbreken op uw feest of evenement. Een allround zanger en entertainer die thuis is in meerdere muziekstijlen. Van stijlvolle jazzy-songs tot de gezelligste Hollandse 'feel-good' hits voor een ongedwongen meezingfestijn... het kan allemaal. Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, feestavond of om een optreden tijdens een diner of zakelijk evenement gaat. Hugo Franks staat garant voor muziek met stijl en kwaliteit. Natuurlijk beschikt hij ook over een gezellig seniorenprogramma.


ALLROUND ZANGER

Naast zijn optredens als 'one-man-band' of pianoshow kunt u Hugo Franks ook boeken als stijlvolle zanger. Met speciaal voor hem geproduceerde orkestbanden brengt hij de beste 'golden-oldies' uit de 60's en 70's, tijdloze evergreens, jazz en swing muziek uit de tijd van de big-bands, country, maar ook de lekkerste disco-krakers en de grootste Nederlandstalige feest- en meezinghits. Zijn landelijke doorbraak kreeg hij door zijn hit-single 'Ouwe Gabber' waarmee hij ruim 9 weken in de hitlijsten stond in Nederland en België. Naast TV-Oranje en de landelijke radiostations, pakten ook de Nederlandstalige radiostations aan de Spaanse Costa's dit nummer, een cover van Julio Iglesias, meteen op.

TRIBUTE TO THE CROONERS

Hugo groeide van huis uit op met de muziek van Frank Sinatra. Zijn grote passie voor dit repertoire is terug te horen tijdens zijn performance. Zijn stijl van zingen heeft veel raakvlakken met de 'crooners' uit de tijd van The Rat Pack. Steeds vaker wordt Hugo Franks geboekt om dit, nog altijd populaire en geliefde repertoire, te vertolken. Zijn optreden bestaat dan geheel uit songs van Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole, Tony Bennett en vele andere bekende crooners. Tijdloze muziek die zeer goed past bij hotels en horeca in het hogere segment, gala- en charity diners, wijnbars en casino's. Ook zeer geschikt voor business-events, congressen en stijlvolle party's. 

'A tribute to the crooners' met Hugo Franks... Cool, Swinging, Jazzy & Classy...


ZANGER HUGO FRANKS ALL IN

  • Te boeken vanaf 1x 45 minuten 
  • Geluid tot ca. 200 pers.

UIT TE BREIDEN MET

  • Te boeken vanaf 2x of 3x 45 minuten
  • Extra geluid > 200 pers. of buitenevenementen
  • Aanvullende DJ voor een avondvullend programma

Videoclip Ouwe Gabber

zanger, hugo, franks, rotterdam


zanger, entertainer, hugo franks, rotterdam

INFORMATIE EN BOEKINGEN

Elk feest is uniek. De prijs hangt af van een aantal factoren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u een messcherpe offerte? Schroom dan niet en neem contact met ons op. Samen met u bespreken we graag onze mogelijkheden, met uw wensen als uitgangspunt. Want daar houden wij graag rekening mee, het is tenslotte uw  feest! 


U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen. U ontvangt een passend voorstel. Transparant en all-in. Zonder verrassingen achteraf. Duidelijke en heldere afspraken zijn de basis!

Liever persoonlijk contact? 
Neem dan contact met ons op via 010-786 49 20 

of met Show en zo (onze boekingspartner010-435 08 65


IS DEZE INFORMATIE INTERESSANT? OF WILT U DEZE PAGINA DELEN MET IEMAND ANDERS? 


HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL