welkom bij HUGO FRANKS

HUGO FRANKS: dé live-music sensatie van dit moment! In de afgelopen jaren is zanger en entertainer Hugo Franks uitgegroeid tot één van de meest gevraagde performers in binnen- en buitenland. Met bijna 30 jaar ervaring is hij dé absolute aanrader voor de betere feesten en events. Door zijn brede scala aan repertoire, flexibiliteit en professionaliteit is Hugo Franks ook voor uw evenement de juiste zanger en entertainer voor het verzorgen van live-music entertainment.

hugo franks, logo
hugo franks, zanger, entertainer

HUGO FRANKS is uw artiest bij uitstek voor een gezellige avond of middag met betaalbaar top-entertainment. Als zanger / entertainer speelt en zingt hij met een ongekend veelzijdig repertoire op de meest uiteenlopende evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, recepties, diners, BBQ's en corporate- private- of VIP party's. Sfeervol op de achtergrond als muzikale kleuring van uw receptie of business-event of juist meer op de voorgrond voor een bruisende party. Voor uw feest of evenement verzorgt Hugo Franks de juiste muzikale invulling.  Zijn optredens staan garant voor het 'feest der herkenning'. Door zijn veelzijdigheid en vakmanschap heeft Hugo Franks een gevarieerd aantal opdrachtgevers: van voetbalclubs in de eredivisie en Jupiler-league tot horecagelegenheden en verzorgt hij optredens van huiskamers tot gala's. Maar u komt hem ook tegen in casino's of aan boord van luxe cruiseschepen. Niet alleen in Nederland heeft hij zijn naam stevig weten te vestigen. Ook in Duitsland, België, Curaçao, Bonaire en op de Canarische eilanden is Hugo Franks een graag geziene muzikale gast.

 

Uiteraard nemen wij alles voor u uit handen en zorgen wij voor professioneel geluid, licht en alle apparatuur die nodig is voor het optreden. Hij heeft oog voor sfeer en zijn publiek, oor voor geluidskwaliteit en volume. Want het aanpassen van het volume is als vanzelfsprekend! Bovendien... voor de prijs hoeft u het niet te laten. Hugo Franks verzorgt betaalbaar totaal entertainment. Informeer daarom vandaag nog naar de mogelijkheden om uw evenement te voorzien van live-muziek met stijl en kwaliteit. Want zeg eens eerlijk: live muziek is toch de allerleukste muzikale omlijsting voor uw feest? 

ZANGER

zanger, entertainer, hugo franks, rotterdam

Als geroutineerde en professionele zanger kan HUGO FRANKS aan werkelijke iedere gelegenheid een bijdrage leveren. Van een kort gastoptreden tot een avondvullend programma. Met een ongekend veelzijdig repertoire weet hij als geen ander zijn publiek muzikaal te entertainen. Door de speciaal voor hem gemaakte orkestbanden, in hoge kwaliteit, staat zijn performance als een huis. Natuurlijk weet hij op een spontane manier in te spelen op zijn publiek.

PIANO & KEYBOARD ENTERTAINER

pianist, zanger, keyboard, entertainer, hugo franks, rotterdam

Naast zijn zangkwaliteiten is Hugo Franks een gedreven musicus en  een ware  toetsenvirtuoos. Op zijn keyboards of zijn mini-grand piano begeleid hij zichzelf 100% live! Geen orkestbanden maar live muziek in zijn puurste vorm. Wanneer een volledige liveband 'te veel' is, maar u toch de beleving en energie wenst van 'echte' live muziek dan is Hugo Franks als piano & keyboard entertainer een absolute aanrader!


Laat van u horen!

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. 

U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

KLIK HIER om direct een e-mail te versturen.

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.