Zanger Hugo Franks - Muziek Voor Senioren

zanger voor senioren, zanger voor ouderen, senioren show, senioren muziek, muziek,ouderen, senioren

Feest Der Herkenning...

Voor een gezellig en onvergetelijk muzikaal optreden voor senioren, ouderen maar ook psychogeriatrische of somatische bewoners van zorgcentra, boekt u zanger en entertainer Hugo Franks. Hij trakteert zijn publiek met hoofdzakelijk Nederlands- en Engelstalige evergreens, liedjes die iedereen kent. In een prachtig samengesteld programma van 1,5 uur, onderbroken door een korte pauze, passeren mooie luisterliedjes, evergreens en de gezelligste meezingers de revue.  

 

Liedjes van o.a.: André van Duin, Frans Bauer, Johnny Hoes, Frans Duyts of onvergetelijke medleys van Jaap Valkhoff of Harry Bannink. Maar ook de tijdloze hits van Engelbert Humperdinck, Dean Martin of Elvis Presley. Een optreden van Hugo Franks is altijd weer een "feest der herkenning", vol enthousiasme en gezelligheid! 

 

Hugo Franks beschikt over een professionele geluidsinstallatie. Geen grote en omvangrijke geluidsapparatuur, maar compact en kwalitatief zeer hoogwaardig en mooi klinkend in verhouding met de ruimte. Als vanzelfsprekend op het juiste volumeniveau.

 

De seniorenprogramma's van Hugo Franks zijn bij uitstek geschikt voor: verzorgings- en verpleeghuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, boottochten, activiteitencentra, dagtochten maar ook senioren-, ouderen- of 55+ beurzen.


EXTRA VOORDEEL! Informeer nu naar het zeer voordelige en aantrekkelijke abonnement
Wij bieden u een zeer voordelig en aantrekkelijk abonnement aan gebaseerd op minimaal 3, of meer,  optredens per jaar*. Zo kunt u vooraf uw activiteiten plannen. Bijvoorbeeld een gezellige nieuwjaarsborrel in januari, een zonnige middag in het voorjaar, een BBQ in de zomer en een sfeervol optreden in het najaar. 

Uiteraard profiteert u van een EXTRA korting op de al messcherpe prijs! De programma's zijn uiteraard altijd verschillend.

* Deze optredens kunnen niet geboekt worden op feestdagen zoals pasen, pinksteren, kerst of oudejaarsavond. 

Dit concept is inclusief:

  • Hoogwaardige geluidsinstallatie. Deze installatie is klein, compact en zorgt voor een prettig en vriendelijk geluid tot ca. 200 pers.
  • 1,5 uur live entertainment programma (aaneengesloten) met een kleine pauze voorzien van passende achtergrondmuziek.
  • Seniorenprogramma's zijn te boeken van maandag t/m donderdag. Overige dagen en feestdagen uitsluitend op aanvraag.

Extra uit te breiden met:

  • Live begeleiding op keyboards in plaats van orkestband
  • Speelduur in overleg te verlengen


Laat Van U Horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!