Hugo Franks logo, zanger voor senioren en ouderen

Zanger voor senioren en ouderen

zanger voor senioren, zanger voor ouderen, senioren show, senioren muziek, muziek,ouderen, senioren

Feest der herkenning

Voor een gezellig en onvergetelijk muzikaal optreden voor senioren, ouderen maar ook psychogeriatrische of somatische bewoners van zorgcentra, boekt u zanger en entertainer Hugo Franks. Hij trakteert zijn publiek met hoofdzakelijk Nederlands- en Engelstalige evergreens, liedjes die iedereen kent. In een prachtig samengesteld programma van 1,5 uur, onderbroken door een korte pauze, passeren mooie luisterliedjes, evergreens en de gezelligste meezingers de revue.  

 

Liedjes van o.a.: André van Duin, Frans Bauer, Johnny Hoes, Frans Duyts of onvergetelijke medleys van Jaap Valkhoff of Harry Bannink. Maar ook de tijdloze hits van Engelbert Humperdinck, Dean Martin of Elvis Presley. Een optreden van Hugo Franks is altijd weer een "feest der herkenning", vol enthousiasme en gezelligheid! 

 

Hugo Franks beschikt over een professionele geluidsinstallatie. Geen grote en omvangrijke geluidsapparatuur, maar compact en kwalitatief zeer hoogwaardig en mooi klinkend in verhouding met de ruimte. Als vanzelfsprekend op het juiste volumeniveau.

 

De seniorenprogramma's van Hugo Franks zijn bij uitstek geschikt voor: verzorgings- en verpleeghuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, boottochten, activiteitencentra, dagtochten maar ook senioren-, ouderen- of 55+ beurzen.

 


Informeer nu naar het zeer voordelige en aantrekkelijke abonnement

PROFITEER VAN EEN EXTRA KORTING! Wij bieden u een zeer voordelig en aantrekkelijk abonnement aan gebaseerd op minimaal 3, of meer,  optredens per jaar*. Zo kunt u vooraf uw activiteiten plannen. Bijvoorbeeld een gezellige nieuwjaarsborrel in januari, een zonnige middag in het voorjaar, een BBQ in de zomer en een sfeervol optreden in het najaar. U profiteert van een EXTRA korting bovenop de al zeer scherpe prijs! De programma's zijn uiteraard altijd verschillend.

* Kan niet worden geboekt op feestdagen zoals pasen, pinksteren, kerst of oudejaarsavond. 

 

De programma's en seniorenshows van Hugo Franks zijn o.a. geschikt voor:

  • Zorginstellingen, zorghotels, verpleeghuizen
  • 55+ woongemeenschappen, seniorenflats
  • Senioren verenigingen, sociëteiten, wijk- en buurtcentra
  • Seniorenreizen, dagtochten
  • Zonnebloem, ANBO, KBO
  • Sfeervol kerst programma

Duur van het programma:

1,5 / 2uur onderbroken door een korte pauze 

(langere of kortere speeltijd is in overleg uiteraard mogelijk)

Boekingsmogelijkheden:

Van maandag t/m donderdag (middag / avond).

Overige dagen en feestdagen op aanvraag.
Laat van u horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!

 


zorginstellingen logo's

HUGO FRANKS VERZORGT O.A. OPTREDENS VOOR:

ARGOS ZORGGROEP, DE ZONNEBLOEM, CAREYN, WZH WOONZORGCENTRA HAAGLANDEN, KBO, PCOB, HUMANITAS, 55 PLUS BEURS,

NATIONAAL OUDEREN FONDS, AAFJE, LAURENS, SAFIER DE RESIDENTIE GROEP, ZORGHAVEN GROEP, MAASDUINENZORG

WARANDE, FRANKELAND GROEP SCHIEDAM, VERSCHILLENDE 55+ WOONCOMPLEXEN, ZONNEHUIS GROEP VLAARDINGEN, LELIE ZORGGROEP, ERASMUS MC ROTTERDAM

CENTRUM VOOR REUMA EN REVALIDATIE ROTTERDAM, 55+ EN OUDEREN REIZEN, SPORT & RECREATIE ROTTERDAM EN VELE, VELE ANDEREN...