artiest, zanger, ouderen, senioren, hugo franks, rotterdam

Het feest der herkenning...

Voor een gezellig en onvergetelijk muzikaal optreden voor senioren, ouderen maar ook psychogeriatrische of somatische bewoners van zorgcentra, boekt u zanger en entertainer Hugo Franks. Hij trakteert zijn publiek met hoofdzakelijk Nederlands- en Engelstalige evergreens, liedjes die iedereen kent. In een prachtig samengesteld programma van 1,5 uur, onderbroken door een korte pauze, passeren mooie luisterliedjes, evergreens en de gezelligste meezingers de revue.  

 

Liedjes van o.a.: André van Duin, Frans Bauer, Johnny Hoes, Frans Duyts of onvergetelijke medleys van Jaap Valkhoff of Harry Bannink. Maar ook de tijdloze hits van Engelbert Humperdinck, Dean Martin of Elvis Presley. Een optreden van Hugo Franks is altijd weer een "feest der herkenning", vol enthousiasme en gezelligheid! 

 

Hugo Franks beschikt over een professionele geluidsinstallatie. Geen grote en omvangrijke geluidsapparatuur, maar compact en kwalitatief zeer hoogwaardig en mooi klinkend in verhouding met de ruimte. Als vanzelfsprekend op het juiste volumeniveau.

 

De seniorenprogramma's van Hugo Franks zijn bij uitstek geschikt voor: verzorgings- en verpleeghuizen, zorgcentra, seniorenmiddagen, wijk- en buurtcentra, 55+ woongemeenschappen, boottochten, activiteitencentra, dagtochten maar ook senioren-, ouderen- of 55+ beurzen.


Ontvang een EXTRA korting! Informeer nu naar het zeer voordelige en aantrekkelijke abonnement
Wij bieden u een zeer voordelig en aantrekkelijk abonnement aan gebaseerd op minimaal 3, of meer,  optredens per jaar*. Zo kunt u vooraf uw activiteiten plannen. Bijvoorbeeld een gezellige nieuwjaarsborrel in januari, een zonnige middag in het voorjaar, een BBQ in de zomer en een sfeervol optreden in het najaar. 

De programma's zijn uiteraard altijd verschillend.

* Deze optredens kunnen niet geboekt worden op feestdagen zoals pasen, pinksteren, kerst of oudejaarsavond. 

H U G O   F R A N K S   seniorenshow is inclusief:

  • Hoogwaardige geluidsinstallatie. Deze installatie is klein, compact en zorgt voor een prettig en vriendelijk geluid tot ca. 150 pers.
  • 1,5 uur live entertainment programma (aaneengesloten) met een kleine pauze voorzien van passende achtergrondmuziek.
  • Reiskosten binnen Zuid Holland.
    Seniorenprogramma's zijn te boeken van maandag t/m donderdag. Overige dagen en feestdagen uitsluitend op aanvraag.

Extra uit te breiden met:

  • Live begeleiding op keyboards in plaats van orkestband.
  • Speelduur in overleg te verlengen.

SENIORENSHOWS

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.