ZANGER HUGO FRANKS - DE BESTE LIVEMUZIEK

HUGO FRANKS is met 30 jaar ervaring beroepsmatig werkzaam in de entertainmentwereld. Door het zorgvuldig selecteren van een tijdloos en herkenbaar feel-good repertoire is hij een veel gevraagd artiest op de meest uiteenlopende evenementen. HUGO FRANKS is een stijlvolle zanger die thuis is in meerdere muziekstijlen. Hij verzorgt muzikaal entertainment op professionele wijze en heeft een uitgebreid repertoire zowel Engels- als Nederlandstalig. Het accent ligt op "all-time-favorites" en tijdloze hit-klassiekers met name uit de gouden jaren 60's en 70's. Muziek die vooral geliefd is bij de "oudere jongeren". Maar ook brengt Hugo de lekkerste feest-knallers voor een ongedwongen feest en meezing-festijn. HUGO FRANKS biedt een veelzijdig programma op maat en op de manier zoals u dat wenst en past bij de gelegenheid, publiek en locatie. Er zijn mogelijkheden vanaf 30 minuten tot een avondvullend programma bespreekbaar. Al dan niet met aanvullend entertainment zoals bijvoorbeeld een swingende DJ tussen de "LIVE" sets.

zanger, rotterdam, hugo franks

CROONER SWING ZANGER

HUGO FRANKS brengt een charmante ode aan de grootste entertainers van weleer. Nog altijd is de muziek in de stijl van Frank Sinatra, Dean Martin, Tony Bennett e.v.a. zeer geliefd bij een groot publiek en past perfect bij stijlvolle events, gala- en charity diners, casino's, wijnbars, hotels etc. Cool, swinging, jazzy & classy... HUGO FRANKS verrast u en uw gasten met  dit geliefde repertoire.

 

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

ALLROUND ZANGER

Tijdloze muziek, gezelligheid, en het feest der herkenning. Zo laat een optreden van HUGO FRANKS zich het best omschrijven. Hij neemt zijn publiek mee op een reis door de 60's en 70's en zorgt voor "het feest der herkenning" met de lekkerste NL-talige party-knallers! Daarmee is HUGO FRANKS geschikt voor elke gelegenheid en weet hij zijn publiek te entertainen met een tijdloos en onvergetelijk repertoire.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:

SENIORENPROGRAMMA

Speciaal voor onze "gouden generatie" brengt HUGO FRANKS een programma vol gezelligheid met een repertoire uit de goede oude tijd. Een optreden voor deze doelgroep is meer dan alleen maar de oud-Hollandse liedjes. Dat bewijst HUGO FRANKS keer op keer. Hij kan ter plekke zijn repertoire afstemmen op de doelgroep. Deze seniorenshow is anders dan alle anderen! 

 

 

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE:BOEKINGSINFORMATIE

  • Zanger HUGO FRANKS (tape-act)
  • Te boeken vanaf 1x 30 minuten 
  • Professioneel (eigen) geluid tot ca. 200 pers.

UIT TE BREIDEN MET

  • Extra 2e of  3e set
  • Extra geluid bij meer dan 200 pers. buitenevenementen boven 150 pers.
  • Eigen DJ set tussen de live sets
  • Aanvullende DJ voor een avondvullend programma

STEL GERUST UW VRAAG!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.