Hugo Franks, zanger

Zanger Hugo Franks

Zanger HUGO FRANKS: dé veelzijdige zanger en entertainer die niet mag ontbreken op uw feest of evenement. Een allround zanger en entertainer van allure met jarenlange ervaring en die thuis is in meerdere muziekstijlen. Van stijlvolle jazzy-songs tot de gezelligste Hollandse 'feel-good' hits voor een ongedwongen meezingfestijn... het kan allemaal. Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, feestavond of om een optreden tijdens een diner of zakelijk evenement gaat. Hugo Franks staat garant voor muziek met stijl en kwaliteit. Natuurlijk beschikt Hugo Franks ook over een gezellig seniorenprogramma.

Zanger voor uw feest of evenement

Met passie en vakmanschap verzorgt zanger Hugo Franks live optredens door het hele land. Een artiest met 30 jaar ervaring die garant staat voor de juiste muzikale ambiance tijdens uw evenement. Zijn repertoire wordt afgestemd op het karakter van uw feest.  Van een sfeervolle ambiance met tijdloze jazzy- en easy-listening songs uit 'The Great American Songbook', tot een bruisend feest met de grootste Nederlandstalige feest- en meezinghits uit heden en verleden, muziek uit de 50's, 60's, country, rock 'n roll of heeft u uw dancing-shoes al aan om te dansen op de vetste soul en lekkerste dance-classics uit de 70's en 80's? 

 

Door zijn veelzijdigheid is Hugo Franks dé artiest voor uw party of evenement. Hij is niet alleen veelzijdig in repertoire, ook de presentatie staat volledig in het teken van uw event. Van trendy, casual in jeans tot classy in kostuum; dat bedoelen we met allround entertainment! 
Hugo Franks; door zijn publiek hoog gewaardeerd dankzij zijn muzikale veelzijdigheid, flexibiliteit en enthousiaste performance. De onmisbare muzikale smaakmaker voor uw feest of evenement!

 

U kunt Hugo Franks als zanger ook boeken in afwisseling met een DJ. Zo heeft u een concept met non-stop muziek en 'voor ieder wat wils'!

Of als toetsenist/zanger met live begeleiding op keyboards of als Pianoshow met een prachtige wit-hoogglans mini vleugel! Informeer gerust naar de mogelijkheden.Neem geheel vrijblijvend contact op

HUGO FRANKS is inclusief:

  • Te boeken vanaf 1x 45 of 2x 45 minuten 
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 200 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)

Extra uit te breiden met:

  • 3x 45 minuten
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 200 pers. of buitenevenementen
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's (achtergronddoek)
  • Piano entertainer incl. witte mini vleugel

Prijsindicatie:

TE BOEKEN VANAF € 275,00 (excl. BTW)

 

Voor boekingen of informatie:

SHOW en zo

T. +31 (0)10-435 08 65

E. stuur een e-mail

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)6-28 47 16 13
E. stuur een e-mail

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.