Zanger HUGO FRANKS: dé veelzijdige feestzanger en entertainer die niet mag ontbreken op uw feestavond of evenement. Een allround zanger en entertainer van allure met jarenlange ervaring en die thuis is in meerdere muziekstijlen. Van stijlvolle jazzy-songs tot de gezelligste Hollandse 'feel-good' hits voor een ongedwongen meezingfestijn... het kan allemaal. Het maakt niet uit of het nu om een bruiloft, feestavond of om een optreden tijdens een diner of zakelijk evenement gaat. Hugo Franks staat garant voor muziek met stijl en kwaliteit. Natuurlijk beschikt Hugo Franks ook over een seniorenprogramma.

hugo franks, zager, logo
zanger, hugo franks

Allround zanger voor uw feest...

Met passie en vakmanschap verzorgt zanger Hugo Franks live optredens door het hele land. Een artiest met 30 jaar ervaring die garant staat voor de juiste muzikale ambiance tijdens uw evenement. Hugo Franks is te boeken voor een optreden vanaf 30 minuten tot een avondvullend programma, afgewisseld met een DJ. Zijn repertoire wordt afgestemd op het karakter van uw feest.  Van een sfeervolle ambiance met tijdloze jazzy- en easy-listening songs uit 'The Great American Songbook', tot een bruisend feest met de grootste Nederlandstalige feest- en meezinghits uit heden en verleden. Of heeft u uw dancing-shoes al aan om te dansen op de vetste soul en lekkerste dance-classics uit de 70's en 80's? 

 

Door zijn veelzijdigheid is Hugo Franks dé artiest voor uw party of evenement. Hij is niet alleen veelzijdig in repertoire, ook de presentatie staat volledig in het teken van uw event. Van trendy, casual in jeans tot classy in kostuum; dat bedoelen we met allround entertainment! 
Hugo Franks; door zijn publiek hoog gewaardeerd dankzij zijn muzikale veelzijdigheid, flexibiliteit en enthousiaste performance. De onmisbare muzikale smaakmaker óók voor uw evenement!


H U G O   F R A N K S  zanger & allround entertainer

  • 2x 45 minuten Hugo Franks 
  • Geluid: Monitor set of kleine FOH tot ca. 150 pers.
  • Basis lichtset (LED par podium light, 2x derby zaal / dansvloer)
  • Reiskosten binnen Zuid Holland

Extra uit te breiden met:

  • 3x of 4x 45 minuten Hugo Franks (avondvullend) 
  • Motiondrape backdrop met tri-color led's
  • Aanvullende DJ, muzikant of gastartiest (prijs op aanvraag)
  • Extra geluid > 150 pers. of buitenevenementen

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.