Koningsdag 2018 Capelle Aan Den IJssel

Het feestje is weer terug bij Grandcafé In Den Boekenkast in Capelle aan den IJssel. Kom op Koningsdag naar het gezelligste terras van de regio! De lekkerste hapjes, drankjes en gezellige live muziek. Vanaf 14:00 uur zal de Rotterdamse zanger en entertainer Hugo Franks een spetterend optreden verzorgen met de lekkerste feest en meezinghits uit heden en verleden. Aansluitend is er een gezellig optreden van Four Mixx. Gratis Entree

 

Locatie: Grandcafé In Den Boekenkast, Stadsplein 3, Capelle Aan Den IJssel

Datum: 27 april 2018 (Koningsdag)

Tijd / programma: 14:00 - 16:00 uur Hugo Franks / 16:00 - 18:00 uur Four Mixx

Entree: Gratis

koningsdag, capelle aan den ijssel, in den boekenkast, optredens, artiesten, hugo franks, hugo, four mixx

Reactie schrijven

Commentaren: 0