wanneer is een boeking definitief?

alles over het definitief boeken van hugo franks

Een boeking is definitief wanneer u:

Mondeling of schriftelijk (per e-mail, per WhatsApp of per SMS) heeft bevestigd of de gedane offerte heeft bevestigd. Dus ook wanneer er nog géén (boekings)overeenkomst is getekend!! Op het moment dat u de boeking bevestigd (zowel mondeling als schriftelijk) zetten wij de datum en tijdstip direct definitief vast in de agenda. Dit om te voorkomen dat er mogelijk dubbele boekingen ontstaan. Wanneer u deze stap zet is uw datum en tijdstip dus definitief geboekt en is (kosteloze) annulering helaas niet meer mogelijk. 
Dit geldt ook voor het verplaatsen van een optreden naar een andere datum. Hou hier wel rekening mee a.u.b.!

Na uw mondelinge of schriftelijke toezegging of bevestiging vragen wij vervolgens om een aantal gegevens om de boekingsovereenkomst op te kunnen maken. Zodra wij deze gegevens van u hebben ontvangen maken wij  een  boekingsovereenkomst op met daarin vermeld de gemaakte afspraken. Ook aanvullende artiest(en) of act(s) zullen dan géén andere aanvragen voor deze datum en tijd meer in behandeling nemen.

De boekingsovereenkomst dient ervoor om alle afspraken rond de boeking netjes op papier te zetten.

 

Uiteraard zijn er in bepaalde situaties uitzonderingen voor het annuleren of verplaatsen van een boeking. Hiervoor verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden, die op alle uitgebrachte offertes, aanbiedingen en boekingen van toepassing zijn.