WAT KUNT U VERWACHTEN?

Hugo Franks is Allround en totaal-entertainment! Hij is in staat om het juiste repertoire te kiezen die het best past bij de betreffende party. Ook de presentatie is hier een onderdeel van: voor een bruisende party zal Hugo Franks zich als ras-entertainer presenteren terwijl hij bij sfeervolle achtergrondmuziek de aandacht juist niet op zich zal vestigen. Dat bedoelen wij met 'allround' en 'totaal-entertainment'

LIVE MUZIEK IN TEKEN VAN HET FEEST OF EVENEMENT

Met een allround 'feel-good' repertoire van ruim 1200 titels (wat regelmatig uitgebreid wordt) kan hij alle soorten feesten, partijen en evenementen verzorgen. Hij brengt prachtige ballads, evergreens en golden oldies. Maar ook de geliefde muziek uit de jaren 50's-60's-70's-80's of de lekkerste jazz en easy-listening songs. Heeft u uw dancingshoes al aan voor de vetste 'good-old' danceclassics en soul uit de jaren '70 en '80? Hugo Franks speelt en zingt repertoire wat de 'tand des tijds' ruim heeft doorstaan. Muziek die mooie herinneringen op zal roepen en die vooral herkenbaar is bij 'de oudere jongeren'. Natuurlijk ontbreekt ook het Nederlandstalige feest- en meezingrepertoire niet! De bekendste hits uit het Nederpop en Nederfolk genre zijn altijd een succes en gegarandeerd het feest der herkenning!

Maar ook heeft hij geen problemen met smoothjazz lounge music voor sfeervolle 'laid back' achtergrondmuziek.


Het unieke aan een optreden van Hugo Franks is dat hij nooit werkt met vaste setlijsten. Hierdoor is hij enorm flexibel en kan hij bij elk optreden, zelfs tijdens het spelen, het repertoire direct aanpassen aan de wensen, reacties of situaties vanuit het publiek.

Tot slot: Zoekt u dreunende beats, scheurende gitaren, schreeuwerige zang of harde muziek? Organiseert u een schuurfeest, studentenfeest of een rock-party? Wilt u house of rapmuziek? Dan zal Hugo Franks zeker niet aan uw wensen voldoen!

live, muzikant, muziek, hugo, franks

VERZOEKJES? WENSEN? LAAT VAN U HOREN!

Heeft u een verzoekje? Of heeft u wensen m.b.t. een bepaald nummer? Wat zou u graag willen horen of wat juist NIET? Laat gerust van u horen! Neem even contact op voor een antwoord op uw vragen!SHOW en zo

Hoogstad 255

3131 KX Vlaardingen

T. +31 (0)10-435 08 65

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

T. +31 (0)10-786 49 20

T. +31 (0)6-284 716 13

E. KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

hugo, franks, logo, zanger, toetsenist, pianist, entertainer