HUGO FRANKS is een allround entertainer met een veelzijdig repertoire van gezellige en herkenbare "feel good" muziek. Compleet en op maat voor ieder denkbaar evenement. Hugo Franks is een ervaren en allround muzikant. Hij is in staat om het juiste repertoire te kiezen die het best past bij de betreffende party. Ook de presentatie is hier een onderdeel van: voor een bruisende party zal Hugo Franks zich als ras-entertainer presenteren terwijl hij bij sfeervolle achtergrondmuziek de aandacht juist niet op zich zal vestigen. Dat bedoelen wij met 'allround' en 'totaal-entertainment'

hugo franks, muzikant, zang, piano, keyboard, rotterdam

Mijn muziek keuze: muziek in het teken van uw feest of evenement...
Hugo Franks  is enorm veelzijdig. Met een allround 'feelgood' repertoire van ruim 1200 titels (wat regelmatig uitgebreid wordt) kan hij alle soorten feesten, partijen en evenementen verzorgen. Hij brengt prachtige ballads, evergreens en golden oldies. Maar ook de geliefde muziek uit de jaren 50's-60's-70's-80's of de lekkerste jazz en easy-listening songs. Heeft u uw dancingshoes al aan voor de vetste 'good-old' danceclassics en soul uit de jaren '70 en '80? Hugo Franks speelt en zingt repertoire wat de 'tand des tijds' ruim heeft doorstaan. Muziek die mooie herinneringen op zal roepen en die vooral herkenbaar is bij 'de oudere jongeren'. Natuurlijk ontbreekt ook het Nederlandstalige repertoire niet! Meezingen, dansen en feesten op de bekendste hits uit het Nederpop en Nederfolk genre zijn altijd een succes en gegarandeerd het feest der herkenning!

Maar ook heeft hij geen problemen met smoothjazz lounge music voor sfeervolle 'laid back' achtergrondmuziek.


Het unieke aan een optreden van Hugo Franks is dat hij nooit werkt met vaste setlijsten. Hierdoor is hij enorm flexibel en kan hij bij elk optreden, zelfs tijdens het spelen, het repertoire direct aanpassen aan de wensen, reacties of situaties vanuit het publiek.

 

Hugo Franks is gespecialiseerd in evergreens, golden-oldies, 60's tot 80's, Nederlandstalig Nederpop en Nederfolk en American Songbook repertoire met songs van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin etc.

 

Tot slot: Zoekt u dreunende beats, scheurende gitaren, schreeuwerige zang of harde muziek? Organiseert u een schuurfeest, studentenfeest of een rock-party? Dan zal Hugo Franks zeker niet aan uw wensen voldoen!


MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.