MUZIKANT MET EEN TIJDLOOS REPERTOIRE

Het repertoire van Hugo Franks kan het beste omschreven worden als herkenbaar en tijdloos. Door de herkenbaarheid zorgt zijn muziek voor het ' feel-good' gevoel bij zijn publiek. Het slagen van een feest valt vaak samen met de juiste muziekkeuze en dat blijken zeker niet altijd de laatste top-40 hits te zijn. In de meeste gevallen zijn het écht de klassiekers die het feestje compleet maken. Het repertoire van Hugo bestaat vooral uit Engels- en Nederlandstalig repertoire met soms een klein uitstapje in het Spaans of Duits. 

MUZIEK MET STIJL EN KWALITEIT

Met een repertoire van ruim 1200 titels (wat regelmatig uitgebreid wordt) kan Hugo voor ieder denkbaar feesten of evenement de juiste live muziek verzorgen. Hij brengt prachtige ballads, evergreens en golden oldies. Maar ook de geliefde muziek uit de jaren 50's-60's-70's-80's of de lekkerste jazz en easy-listening songs. Heeft u uw dancingshoes al aan voor de vetste 'good-old' danceclassics en soul uit de jaren '70 en '80? Hugo Franks speelt en zingt repertoire wat de 'tand des tijds' ruim heeft doorstaan. Muziek die mooie herinneringen op zal roepen en die vooral herkenbaar is bij 'de oudere jongeren'. Natuurlijk ontbreekt ook het Nederlandstalige feest- en meezingrepertoire niet! De bekendste hits uit het Nederpop en Nederfolk genre zijn altijd een succes en gegarandeerd het feest der herkenning!

Maar ook heeft hij geen problemen met smoothjazz lounge music voor sfeervolle 'laid back' achtergrondmuziek.


Het unieke aan een optreden van Hugo Franks is dat hij nooit werkt met vaste setlijsten. Hierdoor is hij enorm flexibel en kan hij bij elk optreden, zelfs tijdens het spelen, het repertoire direct aanpassen aan de wensen, reacties of situaties vanuit het publiek.

Zoekt u dreunende beats, scheurende gitaren, schreeuwerige zang, of harde muziek? Organiseert u een schuurfeest, studentenfeest of een rock-party? Wilt u house of rapmuziek? Dan zal Hugo Franks zeker niet aan uw wensen voldoen!

TOTAAL ENTERTAINMENT IS MEER DAN ALLEEN MUZIEK

Hugo Franks staat garant voor Allround en totaal-entertainment. Hij is in staat om het juiste repertoire te kiezen die het best past bij de betreffende party. Ook de presentatie is hier een onderdeel van: voor een bruisende party zal Hugo Franks zich als ras-entertainer presenteren terwijl hij bij sfeervolle achtergrondmuziek de aandacht juist niet op zich zal vestigen. Dat bedoelen wij met 'allround' en 'totaal-entertainment'

live, muzikant, muziek, hugo, franks

VERZOEKJES? WENSEN? LAAT VAN U HOREN!

Heeft u een verzoekje? Of heeft u wensen m.b.t. een bepaald nummer? Wat zou u graag willen horen of wat juist NIET? Laat gerust van u horen! Neem even contact op voor een antwoord op uw vragen!Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL