Repertoire Hugo Franks

HUGO FRANKS is Allround en totaal-entertainment! Hij is in staat om het juiste repertoire te kiezen die het best past bij de betreffende party. Ook de presentatie is hier een onderdeel van: voor een bruisende party zal Hugo Franks zich als ras-entertainer presenteren terwijl hij bij sfeervolle achtergrondmuziek de aandacht juist niet op zich zal vestigen. Dat bedoelen wij met 'allround' en 'totaal-entertainment'

hugo franks, muzikant, zang, piano, keyboard, rotterdam

Muziek in het teken van uw feest of evenement

Hugo Franks  is enorm veelzijdig. Met een allround 'feel-good' repertoire van ruim 1200 titels (wat regelmatig uitgebreid wordt) kan hij alle soorten feesten, partijen en evenementen verzorgen. Hij brengt prachtige ballads, evergreens en golden oldies. Maar ook de geliefde muziek uit de jaren 50's-60's-70's-80's of de lekkerste jazz en easy-listening songs. Heeft u uw dancingshoes al aan voor de vetste 'good-old' danceclassics en soul uit de jaren '70 en '80? Hugo Franks speelt en zingt repertoire wat de 'tand des tijds' ruim heeft doorstaan. Muziek die mooie herinneringen op zal roepen en die vooral herkenbaar is bij 'de oudere jongeren'. Natuurlijk ontbreekt ook het Nederlandstalige feest- en meezingrepertoire niet! De bekendste hits uit het Nederpop en Nederfolk genre zijn altijd een succes en gegarandeerd het feest der herkenning!

Maar ook heeft hij geen problemen met smoothjazz lounge music voor sfeervolle 'laid back' achtergrondmuziek.


Het unieke aan een optreden van Hugo Franks is dat hij nooit werkt met vaste setlijsten. Hierdoor is hij enorm flexibel en kan hij bij elk optreden, zelfs tijdens het spelen, het repertoire direct aanpassen aan de wensen, reacties of situaties vanuit het publiek.

  • Aangepaste programma's en seniorenshows voor ouderen en senioren.
  • Nederlandstalige muziek van toen en nu en de beste meezing- en feesthits.
  • Sfeervolle achtergrondmuziek voor diners en recepties.
  • Kerstrepertoire voor kerstshows, borrels en kerstdiners.

Tot slot: Zoekt u dreunende beats, scheurende gitaren, schreeuwerige zang of harde muziek? Organiseert u een schuurfeest, studentenfeest of een rock-party? Dan zal Hugo Franks zeker niet aan uw wensen voldoen!


INFORMATIE EN BOEKINGEN

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

Tel. +31 (0)10-786 49 20

Tel. +31 (0)6-28 47 16 13

STUUR EEN E-MAIL

 


FOLLOW ME, MEET ME AND JOIN ME ON:


Op alle aanbiedingen en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.