Nieuws Blog

Live muziek voor uw kerstdiner, kerstborrel, kerstmarkt
Livemuziek voor uw kerstdiner, kerstborrel of kerstmarkt? Kerst is geen kerst zonder sfeervolle live muziek. Hugo Franks is de perfecte muzikale invulling voor uw activiteiten in de kerst periode!

Engelbert Humperdinck, wie kent zijn songs niet o.a.: A Man Without Love, Spanish Eyes, After The Lovin', Quando, quando, There Goes My Everything, The Last Waltz en natuurlijk zijn grootste hit Release Me... het zijn enkele van zijn klassiekers! Dat dit repertoire nog steeds zeer geliefd is bewijzen de veel gevraagde Engelbert Humperdinck Tribute shows van Hugo Franks. Een moment om heerlijk te genieten van tijdloze love songs, prachtige ballads en golden-oldies!

Muziek tijdens de Coronacrisis: de Rotterdamse zanger en entertainer Hugo Franks brengt hartverwarmende en muzikale momenten bij ouderen en senioren.

Man, man, man! Hoe kan het dat Rob Geus nog niet een volger is van Bram Krikke op Instagram?? Bram vindt het op zijn zachts gezegd be-lach-e-lijk... Bram gaat Rob gewoon halen! Samen met oud-Feyenoord speler Ruben Schaken en de Rotterdamse zanger en entertainer Hugo Franks maakt hij een plan...

Op vrijdag 13 september brengen de Wannebiezz niet alleen de allertofste single van dit moment uit, het is ook gelijk de allertofste openingszin!

In 1986 bracht de nu 74 jarige zanger Han Wellerdieck de single ‘Ouwe gabber’ uit. Nu 33 jaar later komt de Rotterdamse zanger Hugo Franks met een vernieuwde versie.

Hugo Franks is zaterdag 23 februari 2019 tussen 11:00 en 12:00 te gast bij RTV Lansingerland in het programma Nostalgie Behind The Dikes van Adri Troost

Speciaal voor senioren en ouderen beschikt Hugo Franks over verschillende seniorenshows. Muziek voor 55 plussers, ouderen en senioren voor een gezellige seniorenmiddag of avond, thema-dag, dagtocht of iedere andere denkbare gelegenheid. Met de ouderen- en seniorenshows van Hugo Franks wordt ieder optreden gegarandeerd het 'feest der herkenning' en zullen de liedjes prachtige herinneringen oproepen. Hugo Franks is specialist in het verzorgen van live-muziek voor ouderen en senioren.

Hugo Franks zingt één van de mooiste Nederlandstalige songs aller tijden: Telkens Weer. Een nummer wat gezongen is door Willeke Alberti en is geschreven door Friso Wiegersma en Ruud Bos. Het komt uit de film Rooie Sien uit 1975.

Uw party verdient alleen het beste en goede muziek verdient een prachtige, exclusieve uitstraling! Hugo Franks is nu te boeken met een schitterende wit-hoogglans 'mini' vleugel van Dutchgrand, dé blikvanger op uw party of tijdens uw business-event. Door de exclusieve uitstraling past Hugo Franks Pianoshow ook perfect in casino's, grandcafé's, hotels, cruiseschepen of natuurlijk bij uw privé party thuis!

Meer weergeven