Wat is de prijs voor een optreden?

Wat kost een optreden van Hugo Franks?

Dit is één van de meest gestelde vragen. Maar helaas is er geen direct antwoord te geven, want Hugo Franks levert entertainment op maat. Natuurlijk kunnen wij een (hoog) bedrag roepen waarmee alles is ingedekt. Maar dat is niet onze filosofie. In 90% van de gevallen betaald u dan te veel.

De totale prijs voor een optreden wordt mede bepaald door o.a. reisafstand, benodigde tijd voor op- en afbouw en vooral: welke set-up aan apparatuur is er nodig of gewenst. Een buitenoptreden voor 500 personen vraagt nu eenmaal meer dan een party-locatie met 50 gasten. Wellicht heeft u wensen zoals aanvullend entertainment of een combinatie van een live act afgewisseld met een DJ? 

Dit zijn allemaal factoren die een uiteindelijke en eerlijke totaalprijs zullen bepalen.

 

Wij garanderen dat u Hugo Franks boekt tegen een messcherpe, eerlijke en betaalbare prijs! 

Dit komt o.a. dat wij volledig 'self-supporting' zijn en (veel) in eigen beheer kunnen verzorgen. Zoals o.a. het inzetten van geluid- en techniek. Een extra crew of geluidsman is in de meeste gevallen niet nodig. Dat werkt in uw voordeel!

 

Onze aanbiedingen en offertes zijn altijd all-in. Eventueel bijkomende kosten worden gemeld. 
U boekt dus altijd zonder verrassingen achteraf. Hier komt onze Rotterdamse mentaliteit naar boven: duidelijk, glas helder en afspraak is afspraak!