optreden in de zorg

een gezellig optreden voor zorgcentrum zorginstelling

Artiest optredens zorgcentrum zorginstelling verpleeghuis HUGO FRANKS
Hugo_Franks_logo

OPTREDEN BINNEN EEN ZORGCENTRUM MET HUGO FRANKS

Voor bewoners van een zorginstelling, zorgcentrum of verpleeghuis brengt Hugo Franks een prachtig optreden met een speciaal voor deze doelgroep afgestemd programma.

Hugo Franks is een ras-artiest en entertainer met veel ervaring in de ouderenzorg en zorginstellingen.

Dit programma is niet alleen geschikt voor optredens in zorginstellingen en verpleeghuizen, maar ook voor wijk- en buurtcentra, tijdens een vakantieweek, dagtochten, boottochten etc.

Hij neemt zijn publiek mee op een muzikale reis met herkenbare en soms vergeten pareltjes uit vooral het Nederlandse- en Engelstalige repertoire. 

Met liedjes van toen maar ook van nu want de tijd van 'Het karretje wat op de zandweg reed' is wel passé.

De huidige generatie ouderen die in een zorgcentrum of zorginstelling verblijven hebben bewust de periode van de twist en rock 'n roll meegemaakt, dus zit er ook een vleugje pit in het programma. Met een flinke dosis enthousiasme, passie en respect voor zijn publiek brengt ras-artiest Hugo Franks een muzikaal spektakel vol herkenning, herinneringen en gezelligheid. Lekker meezingen met de bekende Hollandse-hits, misschien zelfs een dansje wagen of een polonaise lopen... het kan allemaal! 

Het feestje wordt afgewisseld met mooie luisterliedjes die prachtige en soms zelfs emotionele herinneringen zullen oproepen.

 

Keer op keer weet Hugo Franks een glimlach op de gezichten van zijn publiek te toveren.

Met hartverwarmende en lovende reacties na afloop van zijn optreden. 

 Hugo heeft géén vaste setlijst, maar speelt in op zijn publiek. 

Zo blijven zijn optredens afwisselend en spontaan en hebben een hoog entertainment gehalte.

Mede hierdoor is een optreden van Hugo Franks binnen zorginstellingen en verpleeghuizen geschikt voor bewoners van somatische-, revalidatie- en PG afdelingen.

 

Niet voor niets is Hugo Franks één van de meest geboekte artiesten binnen de ouderenzorg in Nederland! 


absolute specialist in optredens voor zorginstellingen

Optredens binnen verpleeghuizen en zorginstellingen vragen vaak om flexibiliteit en aanpassingsvermogen en vooral ervaring van de artiest. Het publiek aanvoelen en het ter plekke aanpassen van presentatie en repertoire, iets waar veel artiesten niet bij stil staan omdat ze gewoon een vaste lijst met liedjes brengen.

Hugo Franks heeft als artiest veel ervaring binnen de zorg. Naast zijn optredens als zanger en entertainer is hij pianist bij Ervarea, een organisatie die trainingen geeft in de vorm van improvisatietheater aan mantelzorgers en zorgprofessionals. Als geen ander weet hij dus wat er speelt bij de cliënten maar ook bij familieleden.

Helaas heeft hij in zijn privéleven als mantelzorger het hele traject van dementie meegemaakt.

Weinig is hem dus vreemd...


Naast het muzikale plaatje wordt ook de techniek perfect verzorgd. Met een op maat samengestelde installatie kan hij werkelijk op alle manieren de bewoners verblijden met een optreden.

Of het nu gaat om een optreden in de huiskamer, recreatieruimte, restaurant of in de tuin. Vrijwel alles kan...!