Live muziek voor uw kerstdiner, kerstborrel, kerstmarkt

Livemuziek voor uw kerstdiner, kerstborrel of kerstmarkt? Kerst is geen kerst zonder sfeervolle live muziek. Hugo Franks is de perfecte muzikale invulling voor uw activiteiten in de kerst periode!

Kerstmis: 'The Most Wonderful Time Of The Year' prachtig versierde bomen, smaakvol gedekte tafel, magische lichtjes en heerlijk en feestelijk eten en drinken. De tijd voor gezelligheid die we graag delen met familie en vrienden.


Wat is er mooier om uw kerstfeest op te luisteren met warme sfeer- en stijlvolle live muziek?

Organiseert u een kerstdiner, kerstborrel, kerstmarkt of ander evenement rondom de kerst?

Boek vandaag nog zanger, pianist / toetsenist Hugo Franks voor uw kerst evenement!

Kerst, muziek, muzikant, live muziek, kerstmis, kerstdiner, kerstborrel

Kerst repertoire

Zanger, pianist / toetsenist Hugo Franks beschikt over een zeer breed repertoire waarin de mooiste kerst-klassiekers uiteraard niet ontbreken. Daardoor is hij de perfecte muzikale entertainer voor ieder denkbaar kerst evenement. Of het bijvoorbeeld gaat om een kerstdiner, kerstborrel, kerstmarkt of winkel activiteit voor elke gelegenheid biedt Hugo Franks een passend muzikaal concept tijdens de feestdagen.

Het omvangrijke repertoire aan kerst-hits wordt aangevuld met passend en sfeervol repertoire. Afgestemd op uw wensen en de sfeer of het karakter van uw evenement.

kerstmuziek, livemuziek, kerst, kerstmis, entertainment, zanger, pianist, muzikant

De vraag naar live muziek tijdens de kerst periode is groot. Informeer vandaag nog naar de muzikale mogelijkheden die Hugo Franks te bieden heeft. 

 

Wij garanderen de scherpste en meest competitieve gages in de business, dus zal een optreden van Hugo Franks altijd binnen uw budget passen. 

 

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)6-28471613 of via het contactformulier.

Hier kunt u direct een boeking aanvragen.

Wij staan graag voor u klaar!