Bram Krikke, Ruben Schaken en Hugo Franks verrassen Rob Geus!

Man, man, man! Hoe kan het dat Rob Geus nog niet een volger is van Bram Krikke op Instagram?? Bram vindt het op zijn zachts gezegd be-lach-e-lijk... Bram gaat hem gewoon halen! Samen met oud-Feyenoord speler Ruben Schaken en de Rotterdamse zanger en entertainer Hugo Franks maakt hij een plan... Alles wat hij online kan vinden gebruikt hij om Rob zo origineel mogelijk te verrassen met maar één doel: gevolgd worden op Instagram. Bram doet alles voor de follow!
Hier zie je wat er die dag allemaal gebeurde bij o.a. het restaurant van Rob Geus in Barendrecht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL