Bram Krikke, Ruben Schaken en Hugo Franks verrassen Rob Geus!

Man, man, man! Hoe kan het dat Rob Geus nog niet een volger is van Bram Krikke op Instagram?? Bram vindt het op zijn zachts gezegd be-lach-e-lijk... Bram gaat hem gewoon halen! Samen met oud-Feyenoord speler Ruben Schaken en de Rotterdamse zanger en entertainer Hugo Franks maakt hij een plan... Alles wat hij online kan vinden gebruikt hij om Rob zo origineel mogelijk te verrassen met maar één doel: gevolgd worden op Instagram. Bram doet alles voor de follow!
Hier zie je wat er die dag allemaal gebeurde bij o.a. het restaurant van Rob Geus in Barendrecht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer | brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feel-good repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.