Hugo Franks On Tour met Dutchgrand Piano

dutchgrand, pianist, hugo franks,

Uw party verdient alleen het beste en goede muziek verdient een prachtige, exclusieve uitstraling! Hugo Franks is nu te boeken met een schitterende wit-hoogglans 'mini' vleugel van Dutchgrand, dé blikvanger op uw party of tijdens uw business-event. Daarmee is Hugo Franks Pianoshow een feit! Door de exclusieve uitstraling past Hugo Franks Pianoshow perfect in casino's, grandcafé's, hotels, cruiseschepen of natuurlijk bij uw privé party thuis! 

Door de compacte vormgeving is de vleugel vrijwel op iedere locatie te plaatsen. Deze exclusieve vleugel piano van het gerenommeerde merk Dutchgrand is een lust voor het oog op iedere party of event. Uiteraard zorgt de geavanceerde electronica (keyboards) voor een complete live-band beleving.

pianist, hugo franks, pianoshow
pianoshow, pianist, hugo franks
pianoshow, hugo franks, pianist
hugo franks, pianist, pianoshow

Reactie schrijven

Commentaren: 0

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer | brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feel-good repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.