Drukke Koningsdag met Hugo Franks bij In Den Boekenkast in Capelle aan den IJssel

koningsdag, capelle aan den ijssel, boekenkast, hugo franks, muziek

Wat was het een enorm gezellig 'oranje' feest op Koningsdag bij Grandcafé In Den Boekenkast in Capelle aan den IJssel. Op het terras van Restaurant de Bank en Grandcafé In Den Boekenkast stonden verschillende barren, een eetkraam met heerlijke saté en burgers en waren er op het buitenpodium optredens van de Rotterdamse zanger en entertainer Hugo Franks en de 50+ meidengroep (met een dikke knipoog en vette lach) Four Mixx. Wat een geweldig feest was het! Het mooie weer in de middag bracht veel bezoekers naar het Stadsplein. Het zonnetje kwam door, wat samen met de fantastische optredens voor een feel-good gevoel zorgde bij het publiek. 

Het was een prachtige Koningsdag, de stemming en sfeer op het Stadsplein was geweldig! Volgend jaar hopen we natuurlijk weer op een prachtige dag. Maar de editie van 2018 kan als meer dan geweldig worden omschreven! Tot volgend jaar...!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer | brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feel-good repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.