Organist en oud Wersi collega Curt Prina overleden

curt prina, organist, arranger, musician, pianist, organ player, wersi, wersi organ

In memoriam Curt Prina

Na Mark Whale verliest de muziekwereld weer een geniale pianist / organist: Curt Prina. Ook Curt Prina was een van de top-muzikanten bij Wersi, het merk waar ik vele jaren voor heb mogen werken. Ik heb Curt Prina leren kennen als een genie 'op de toetsen' bovendien heb ik veel van hem mogen leren tijdens de vele concert tours die wij hebben gedaan voor het eens zo legendarische merk Wersi. We hebben prachtige avonden doorgebracht tijdens muziekevenementen en beurzen. Naast de passie voor jazzmuziek deelden wij ook de passie voor het goede en bourgondische leven. Ik heb menig avondje, onder het genot van een hapje en drankje, met hem doorgebracht. Natuurlijk veel praten over muziek, maar vooral veel lachen... en dan echt heel veel lachen... Want Curt had een onbeschrijflijk gevoel voor humor. Een prachtig mens en een geniale muzikant is helaas niet meer onder ons. Curt Prina is 89 jaar geworden.

Farewell Curt, my dear 'big' friend... "Play some fucking jazz" when we meet again... R.I.P.


Reactie schrijven

Commentaren: 0

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer | brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feel-good repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.