Organist en oud Wersi collega Curt Prina overleden

curt prina, organist, arranger, musician, pianist, organ player, wersi, wersi organ

In memoriam Curt Prina

Na Mark Whale verliest de muziekwereld weer een geniale pianist / organist: Curt Prina. Ook Curt Prina was een van de top-muzikanten bij Wersi, het merk waar ik vele jaren voor heb mogen werken. Ik heb Curt Prina leren kennen als een genie 'op de toetsen' bovendien heb ik veel van hem mogen leren tijdens de vele concert tours die wij hebben gedaan voor het eens zo legendarische merk Wersi. We hebben prachtige avonden doorgebracht tijdens muziekevenementen en beurzen. Naast de passie voor jazzmuziek deelden wij ook de passie voor het goede en bourgondische leven. Ik heb menig avondje, onder het genot van een hapje en drankje, met hem doorgebracht. Natuurlijk veel praten over muziek, maar vooral veel lachen... en dan echt heel veel lachen... Want Curt had een onbeschrijflijk gevoel voor humor. Een prachtig mens en een geniale muzikant is helaas niet meer onder ons. Curt Prina is 89 jaar geworden.

Farewell Curt, my dear 'big' friend... "Play some fucking jazz" when we meet again... R.I.P.


Reactie schrijven

Commentaren: 0
Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL