Muziek Op Reis muziekspectakel van Vrienden van Zuidwester


Net als vorige jaar is Hugo Franks ook dit jaar weer een van de vele artiesten die voor Stichting Vrienden van Zuidwester op verschillende locaties optredens zullen verzorgen. Medewerkende artiesten zijn o.a. De Oranje Man, Opera Familia, Tijl Damen, Gerard Cleton, Patricia Foort, Hugo Franks, Shantykoor Op volle kracht, Rudolf Goedhart en vele, vele anderen. "Muziek op Reis" van 14 september t/m 6 oktober.

Een prachtig muziekspectakel waar de clienten van Zuidwester maar ook de artiesten weer volop van zullen genieten!  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer | brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feel-good repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.