Muziek Op Reis muziekspectakel van Vrienden van Zuidwester


Net als vorige jaar is Hugo Franks ook dit jaar weer een van de vele artiesten die voor Stichting Vrienden van Zuidwester op verschillende locaties optredens zullen verzorgen. Medewerkende artiesten zijn o.a. De Oranje Man, Opera Familia, Tijl Damen, Gerard Cleton, Patricia Foort, Hugo Franks, Shantykoor Op volle kracht, Rudolf Goedhart en vele, vele anderen. "Muziek op Reis" van 14 september t/m 6 oktober.

Een prachtig muziekspectakel waar de clienten van Zuidwester maar ook de artiesten weer volop van zullen genieten!  

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL