Kerstshoppen winkelcentrum De Terp

winkelcentrum de terp, de terp, winkelcentrum, capelle aan den ijssel, kerst, optredens, live muziek, hugo franks, arthuro

Kom op zaterdag 22 december uw laatste kerstinkopen doen op winkelcentrum De Terp in Capelle aan den IJssel.

Tussen 11:00 en 15:00 uur worden er kerstchocolaatjes uitgedeeld en is er live muziek van HUGO FRANKS die met zijn

Christmas Piano voor sfeervolle en gezellige live muziek zal zorgen.

 

Winkelcentrum De Terp:

Hét winkelcentrum waar u alles kunt vinden voor uw dagelijkse boodschappen, waar u warm en droog GRATIS overdekt kunt parkeren, waar u uw fiets bewaakt kunt stallen en waar 'last but not least' de winkeliers met persoonlijke aandacht voor u klaar staan.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0
Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL