Koningsdag Live HUGO FRANKS en FOUR MIXX

Kom op KONINGSDAG naar Capelle aan den IJssel!

Op het gezellige terras van Grandcafé In Den Boekenkast en Restaurant De Bank geniet u van de lekkerste hapjes, drankjes en optredens van zanger entertainer HUGO FRANKS en FOUR MIXX.  

Ook dit jaar gaan we er een heerlijk oranjefeestje van maken! Vanaf 13:30 uur zorgen zanger entertainer HUGO FRANKS en FOUR MIXX voor gezellige live-muziek op het grote terras bij In Den Boekenkast en Restaurant De Bank.

 

Toegang: Gratis

Start optredens v.a. 13:30 uur

 

Grandcafé In Den Boekenkast / Restaurant De Bank

Stadsplein 3

Capelle aan den IJssel

 


Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL