HUGO FRANKS live @ Paviljoen De Kogeloven Oostvoorne

HUGO FRANKS LIVE BIJ DE KOGELOVEN IN OOSTVOORNE

Vrijdag 7 augustus vanaf 20:00 uur LIVE muziek met zanger & piano-entertainer HUGO FRANKS bij De Kogeloven in Oostvoorne! In de zomermaanden pakt De Kogeloven groots uit met live muziek & entertainment. Kom deze avond heerlijk dineren of een drankje doen op het ruime, prachtige terras en geniet van LIVE muziek met HUGO FRANKS!

 

Dat wordt een avondje genieten aan de oevers van het Brielsemeer! Heerlijke gerechten, koele drankjes en lekkere LIVE muziek. Natuurlijk kunt u deze avond genieten van jazzy repertoire, de beste golden-oldies en de gezelligste Nederlandse meezingers uit heden en verleden. 

Het belooft een prachtige avond te worden, dus reserveer nu al uw tafel voor deze bijzondere ZOMERAVOND!

 

Locatie: Paviljoen De Kogeloven, Brielsemaas 1, 3233 LD, Oostvoorne

Toegang: GRATIS

Aanvang: 20:00 uur

Reserveren: via De Kogeloven: 0181-482191 / 06-53963566

Van tevoren een hapje eten? Reserveer nu een tafel!
📞0181-482191
✉️info@dekogeloven.com

Wij werken volgens de RIVM richtlijnen