Koningsdag Capelle aan den IJssel - Hugo Franks en Dj Ed van Katwijk

koningsdag, feestje, capelle, in den boekenkast, hugo franks, ed van Katwijk

Op KONINGSDAG gaan we er, zoals ieder jaar, weer een mooi feestje van maken op het terras bij Grandcafé Restaurant 'In den Boekenkast' in Capelle aan den IJssel. Vanaf 14:00 uur live entertainer HUGO FRANKS en aansluitend om 16:00 uur Dj ED VAN KATWIJK. Dat wordt dus gewoon een lekker ouderwets en gezellig feestje! En wie weet... Wimlex is toch in de buurt die dag. Als hij het in Rotterdam wel heeft gezien kunnen we maar één advies geven: stap met je gevolg lekker in de metro (want die stopt in Capelle voor de deur) en kom lekker mee feesten op het gezelligste Oranje-feestje in de regio!

 

GRATIS ENTREE

09:00 uur In den Boekenkast geopend

14:00 uur live-entertainer HUGO FRANKS

16:00 uur DJ ED VAN KATWIJK