LIVE muziek bruiloft, trouwfeest, huwelijksfeest of huwelijks jubileum

Zanger keyboardspeler piano-entertainer voor LIVE bruiloftsmuziek...

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Tijdens een bruiloft zijn er tal van momenten waarbij live muziek sfeer en emotie zal brengen. Dit kan zijn bij de ceremonie, maar vaak wordt er op een trouwdag ook gekozen voor live achtergrondmuziek tijdens het diner of receptie. Jullie dag afsluiten met een trouwfeest? Natuurlijk, dat hoort erbij! Vaak kiezen bruidsparen voor een combinatie van live muziek en een DJ voor een non-stop bruisende party. 

Wij werken nauw samen met de beste bruiloft-DJ's van Nederland. Zo is de gehele muzikale invulling van jullie trouwdag en bruiloft snel, vertrouwd en voordelig te boeken op één adres. Wel zo handig! 
 

Neem gerust even contact met ons op. Wij bespreken tijdens een intake gesprek graag de mogelijkheden die wij kunnen bieden en laten deze uiteraard, zover mogelijk, aansluiten bij jullie voorkeuren of wensen. 

LIVE muziek bruiloft, trouwfeest, huwelijksfeest of huwelijks jubileum Zanger Keyboardspeler Piano-Entertainer

Foto: Sandy Struijs - Theatershow "Ol de wee" De Wannebiezz

Bruiloftsmuziek voor achtergrondmuziek tijdens diner of receptie of feestmuziek voor trouwfeest

Van sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het diner of receptie op jullie bruiloft tot bruisende 'traditionele' feestmuziek voor een prachtige trouwdag. Van achter zijn prachtige mini vleugel entertaint Hugo Franks jullie gasten tijdens het diner of receptie. Voor het feest 's avonds sluit een entertainende DJ aan om er, afgewisseld met Hugo als zanger, een bruisend feest van te maken.

Willen jullie een feest met herkenbare all-time-hits? Nederlandstalige feestmuziek? Dance-classics afgewisseld met 'golden-olies'? Dan is Hugo Franks als piano-entertainer een absolute aanrader. Bovendien beschikt hij over een professionele DJ-controller en omvangrijke muziekbibliotheek om af te wisselen met muziek van nu.

Kortom; er zijn vele mogelijkheden om jullie bruiloft muzikaal in te vullen, rekening houdend met jullie wensen! 

BRUILOFT ACHTERGRONDMUZIEK

Fijne live achtergrondmuziek voor het diner of tijdens de receptie op jullie bruiloft....

BRUILOFT FEESTMUZIEK

Alles in huis voor een heerlijk bruiloftsfeest! Live muziek en DJ voor een bruisend feest....Muziek voor bruiloften, keyboardspeler, zanger, piano-entertainer

MUZIEK VOOR BRUILOFTEN

✔︎ HUGO FRANKS - ZANGER, KEYBOARD, PIANO-ENTERTAINER

✔︎ TE BOEKEN ALS SURPRISE ACT VANAF 1X 45 MINUTEN

✔︎ EIGEN PROFESSIONEEL GELUID, LICHT EN WITTE MINI VLEUGEL

✔︎ AANVULLEND ENTERTAINMENT OOK VIA ONS TE BOEKEN

✔︎ SPEELT OP ALLE PARTY LOCATIES IN NEDERLAND

✔︎ MET DJ TE BOEKEN VOOR EEN AVONDVULLEND FEEST

✔︎ SCHERPE ALL-IN PRIJZENheeft u een vraag?

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op via +31(0)6-28471613 (ook Whatsapp) of stel uw vraag via het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

 

U kunt hier antwoorden vinden op de meest gestelde vragen.

Ja! ik wil live muziek met hugo franks op mijn bruiloft of huwelijksfeest!Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?