WAT KOST EEN OPTREDEN?

Dit is één van de meest bezochte pagina's van de website. Maar helaas is er geen direct antwoord te geven want ieder feest of evenement is uniek. Hugo Franks levert entertainment 'op maat' TEGEN EEN ZEER SCHERPE PRIJS. Op het ene feest past Hugo wellicht beter als zanger en op het andere misschien weer beter met zijn piano. Wilt u een avondvullend optreden of een 'surprise' act vanaf 1x 45 minuten? Natuurlijk kunt u ook gaan voor een combinatie van livemuziek afgewisseld met een DJ voor een avond met onbeperkte muzikale mogelijkheden. Wat is er nodig aan geluid of licht? Welke reisafstand of wat is de locatie van uw feest? Heeft u persoonlijke wensen of zijn er bijzonderheden en omstandigheden waar wij rekening mee moeten houden? Dit zijn allemaal factoren die een uiteindelijk prijs zullen bepalen.

GEGARANDEERD BETAALBAAR

Live muziek en entertainment is maatwerk. Wij kunnen u garanderen dat Hugo Franks tegen een betaalbare prijs geboekt kan worden! Tevens zijn alle aanbiedingen en offertes transparant. Gewoon... duidelijk. De genoemde prijs is een all-in prijs, zonder verrassingen achteraf.

Hugo Franks #zanger #keyboard #piano #entertainer


Allround zanger & keyboard-entertainer Hugo Franks brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feelgood repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch in Sinatra stijl naar de sixties en seventies. Van vette discokrakers tot swingende Rock ’n Roll en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.

HUGO live! Muziek & Entertainment Producties

010-786 49 20

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL

 

SHOW en zo

010-435 08 65

KLIK HIER EN STUUR EEN E-MAIL