Wat kost een optreden?

Dit is één van de meest bezochte pagina's van de website. Maar helaas is er geen direct antwoord te geven want ieder feest of evenement is uniek. Hugo Franks levert entertainment 'op maat'. Op het ene feest past Hugo wellicht beter als zanger en op het andere misschien weer beter met zijn piano. Wilt u een avondvullend optreden of een 'surprise' act vanaf 1x 45 minuten? Natuurlijk kunt u ook gaan voor een combinatie van livemuziek afgewisseld met een DJ voor een avond met onbeperkte muzikale mogelijkheden. Wat is er nodig aan geluid of licht? Welke reisafstand of wat is de locatie van uw feest? Heeft u persoonlijke wensen of zijn er bijzonderheden en omstandigheden waar wij rekening mee moeten houden? Dit zijn allemaal factoren die een uiteindelijk prijs zullen bepalen.

 

Wij kunnen u garanderen dat Hugo Franks tegen een zeer betaalbare prijs geboekt kan worden! Tevens zijn alle aanbiedingen en offertes transparant en all-in, geen verrassingen achteraf. Gewoon helder en duidelijk. Afspraak is afspraak. Dat is de basis waar wij onze samenwerking met u of uw organisatie op bouwen.

keayboard_piano_entertainer_vocalist

Heeft u een vraag?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

HUGO live! muziek & entertainment producties

Telefoon:        +31 (0)6-28 47 16 13

E-mail:            contact@hugofranks.nl

 


Website:
          
hugofranks.nl

YouTube:            Volg mij op YouTube

Facebook:          Volg mij op Facebook

Instagram:      Volg mij op Instagram

Spotify:               Volg mij op Spotify

livemuziek, muzikant, hugo franks

HUGO FRANKS | Zanger | Keyboard & Piano-Entertainer | brengt in een weergaloze live-performance, vol passie en muzikale kwaliteit, een tijdloos feel-good repertoire. Muziek die zeker geliefd is bij de oudere jongeren! Van songs met een jazzy-touch naar de sixties en seventies. Van easy-listening tot vette discokrakers en van tijdloze evergreens tot de lekkerste Nederlandstalige meezing- en party-hits. Hugo Franks staat garant voor ‘muziek met stijl en kwaliteit’.