Seniorenshow Hugo Franks

Speciaal voor senioren en ouderen beschikt Hugo Franks over verschillende seniorenshows. Muziek voor 55 plussers, ouderen en senioren voor een gezellige seniorenmiddag of avond, thema-dag, dagtocht of iedere andere denkbare gelegenheid. Met de ouderen- en seniorenshows van Hugo Franks wordt ieder optreden gegarandeerd het 'feest der herkenning' en zullen de liedjes prachtige herinneringen oproepen. Hugo Franks is specialist in het verzorgen van live-muziek voor ouderen en senioren.

 

"Wat hebben de bewoners genoten...""U heeft mij de tijd van vroeger weer laten beleven met zoveel herkenbare liedjes...""Ik heb zoveel mooie herinneringen aan deze muziek...", "Het was alleen maar genieten..."  
Het zijn zomaar enkele, veel gehoorde, reacties na een optreden van Hugo Franks. Dat ouderen enorm genieten van een stukje gezellige muziek, hoeven wij u niet uit te leggen. Het programma bestaat niet alleen uit 'oud' repertoire, maar ook uit de gezelligste liedjes van deze tijd. Van een polonaise tot de mooiste luisterliedjes en van de onvergetelijke jaren '50 / '60 tot de gezelligste meezingers. Alles komt aan bod in een 1,5 / 2 uur durend programma wat onderbroken wordt door een korte pauze. Sta er zeker niet gek van te kijken als er gedanst wordt op de herkenbare en swingende Rock 'n Roll nummers! Muziek voor ouderen en senioren: niet iedereen kan dit op de juiste wijze  invullen. Getuige het groot aantal boekingen binnen de zorgsector in heel Nederland is een muziekoptreden van Hugo Franks altijd een succes. Met ruim 30 jaar ervaring weet Hugo Franks precies welk repertoire hij wel of juist niet kan brengen. Uniek is dat, buiten de vaste seniorenshows, Hugo Franks niet werkt met vaste setlijsten. Zo kan hij altijd op het publiek inspelen. En kan hij zonder probleem steeds weer een ander programma brengen. Met Hugo Franks haalt u de juiste artiest in huis voor een gezellige seniorenmiddag of avond!

 

Bekijk hieronder een live video impressie:

Met dank aan:

Video & Montage: Jaap van Didden - JVDrecording www.jvdrecording.nl

Geluid: Arthur van Schendel - ADS Studio www.adsstudio.nl

Kleding: Wuyster Mens Fashion - www.wuysterfashion.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0