Zanger muzikant boeken inhuren regio capelle aan den ijssel - krimpen aan den ijssel - nieuwerkerk aan den ijssel

De artiest en live entertainer voor live muziek op uw feest of evenement in uw regio

Bent u op zoek naar een zanger of muzikant in de regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel voor het verzorgen van live muziek en live entertainment tijdens uw feest of evenement? Hugo Franks verzorgd live muziek met stijl en kwaliteit in uw regio! Betaalbare, veelzijdige, professionele artiest en muzikant voor elke denkbare gelegenheid, ook in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel.

 Kijk snel verder op deze website!

ZANGER MUZIKANT BOEKEN INHUREN REGIO CAPELLE AAN DEN IJSSEL KRIMPEN AAN DEN IJSSEL NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Hugo Franks komt ook op de feestlocatie in uw regio...

Ook bij kleine en grote evenementen op vele feestlocaties in Zeeland zoals in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel heeft Hugo Franks het muzikale entertainment verzorgt.

Niet alleen op feesten, recepties, partijen, bruiloften, verjaardagen maar ook bij bedrijfsfeesten, festivals, beurzen en presentaties in deze regio heeft hij indruk gemaakt met live muziek entertainment op niveau!

 

Zoekt u voor uw feest of evenement live muziek met stijl en kwaliteit?

Waarom verder zoeken? Deze artiest en ras-entertainer biedt all-in entertainment en live optredens van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Ook in uw regio!


Zanger, muzikant, keyboardspeler en piano-entertainer verzorgde o.a. optredens bij: Hotel van der Valk Nieuwerkerk aan den IJssel, Restaurant Wijnbar De Bank Capelle aan den IJssel, Van Capelle Huis Capelle aan den IJssel, Ontmoetingscentrum De Tuyter Krimpen aan den IJssel, Grandcafé In Den Boekenkast Capelle aan den IJssel, Restaurant De Roode Leeuw Capelle aan den IJssel, Isala Theater Capelle aan den IJssel,  


Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?