Zanger muzikant boeken inhuren Rhoon - Poortugaal - Albrandswaard

Artiest en live entertainer voor live muziek op uw feest of evenement in uw regio

Bent u op zoek naar een muzikant in de regio Rhoon, Poortugaal, Albrandswaard voor het verzorgen van live muziek en live entertainment? Hugo Franks verzorgd live muziek met stijl en kwaliteit in uw regio! Betaalbare, veelzijdige, professionele artiest en muzikant voor elke denkbare gelegenheid, ook in de regio Rhoon, Poortugaal, Albrandswaard! Kijk snel verder op deze website!

ZANGER MUZIKANT BOEKEN INHUREN REGIO RHOON POORTUGAAL ALBRANDSWAARD

Hugo Franks komt ook op de feestlocatie in uw regio...

Ook bij kleine en grote evenementen op vele feestlocaties in de regio Rhoon, Poortugaal en Albrandswaard heeft Hugo Franks het muzikale entertainment verzorgt.

Niet alleen op feesten, recepties, partijen, bruiloften, verjaardagen maar ook bij bedrijfsfeesten, festivals, beurzen en presentaties in deze regio heeft hij indruk gemaakt met live muziek entertainment op niveau!

 

Zoekt u voor uw feest of evenement live muziek met stijl en kwaliteit?

Waarom verder zoeken? Deze artiest en ras-entertainer biedt all-in entertainment en live optredens van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Ook in uw regio!


Hugo Franks verzorgde o.a. optredens bij: Restaurant Het Kasteel van Rhoon, Gemeente Albrandswaard, Golfcentrum Rhoon, Argos De Hoge-Werf Poortugaal, RTV Albrandswaard, Restaurant De Wagenmaker Poortugaal, 't Veerhuys Rhoon, Golfclub Oude Maas Rhoon en vele, vele anderen...