Seniorenshow muziek met Hugo Franks

Speciaal voor senioren en ouderen beschikt Hugo Franks over verschillende seniorenshows. Muziek voor 55 plussers, ouderen en senioren voor een gezellige seniorenmiddag of avond, thema-dag, dagtocht of iedere andere denkbare gelegenheid. Met de ouderen- en seniorenshows van Hugo Franks wordt ieder optreden gegarandeerd het 'feest der herkenning' en zullen de liedjes prachtige herinneringen oproepen. Hugo Franks is specialist in het verzorgen van live-muziek voor ouderen en senioren.

ASeniorenshows Artiest Hugo Franks, muziek voor ouderen en senioren

"Wat hebben de bewoners genoten...""U heeft mij de tijd van vroeger weer laten beleven met zoveel herkenbare liedjes...""Ik heb zoveel mooie herinneringen aan deze muziek...", "Het was alleen maar genieten..."  

Het zijn zomaar enkele, veel gehoorde, reacties na een optreden van Hugo Franks. Dat ouderen enorm genieten van een stukje gezellige muziek, hoeven wij u niet uit te leggen. Het programma bestaat niet alleen uit 'oud' repertoire, maar ook uit de gezelligste liedjes van deze tijd. Van een polonaise tot de mooiste luisterliedjes en van de onvergetelijke jaren '50 / '60 tot de gezelligste meezingers. Alles komt aan bod in een 1,5 / 2 uur durend programma wat onderbroken wordt door een korte pauze. Sta er zeker niet gek van te kijken als er gedanst wordt op de herkenbare en swingende Rock 'n Roll nummers! Muziek voor ouderen en senioren: niet iedereen kan dit op de juiste wijze  invullen. Getuige het groot aantal boekingen binnen de zorgsector in heel Nederland is een muziekoptreden van Hugo Franks altijd een succes. Met ruim 30 jaar ervaring weet Hugo Franks precies welk repertoire hij wel of juist niet kan brengen. Uniek is dat, buiten de vaste seniorenshows, Hugo Franks niet werkt met vaste setlijsten. Zo kan hij altijd op het publiek inspelen. En kan hij zonder probleem steeds weer een ander programma brengen. Met Hugo Franks haalt u de juiste artiest in huis voor een gezellige seniorenmiddag of avond!

 


De programma's en seniorenshows van Hugo Franks zijn o.a. geschikt voor:

  • Zorginstellingen, zorghotels, verpleeghuizen
  • 55+ woongemeenschappen, seniorenflats
  • Senioren verenigingen, sociëteiten, wijk- en buurtcentra
  • Seniorenreizen, dagtochten
  • Zonnebloem, ANBO, KBO
  • Sfeervol kerst programma

Duur van het programma:

1,5 / 2uur onderbroken door een korte pauze (langere of kortere speeltijd is in overleg uiteraard mogelijk).

Boekingsmogelijkheden:

Van maandag t/m donderdag (middag / avond). Overige dagen en feestdagen op aanvraag.
Laat van u horen...

Het boeken van een artiest of livemuziek is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Schroom niet om ons te bellen met vragen, suggesties of wat dan ook! Maak uw wensen kenbaar. Door jarenlange ervaring in de entertainmentbranche geven wij u graag een passend advies. Daarbij zijn duidelijke en heldere afspraken dé basis waarop u kunt vertrouwen. U kunt ons 7 dagen per week, overdag en 's avonds bereiken op 010-786 49 20 of 06-28 47 16 13. 

Stuur ons een EMAIL of maak gebruik van het CONTACTFORMULIER om vrijblijvend informatie op te vragen.

Natuurlijk kunt u ook een datum check te doen, een optie of een directe boeking vast te leggen.

Voor een sneller en direct contact kunt u ook gebruik maken van de GRATIS live CHAT rechts onderaan!


Muziek zorginstellingen opdrachtgevers Hugo Franks

HUGO FRANKS VERZORGT O.A. OPTREDENS VOOR:

ARGOS ZORGGROEP, DE ZONNEBLOEM, CAREYN, WZH WOONZORGCENTRA HAAGLANDEN, KBO, PCOB, HUMANITAS, 55 PLUS BEURS,

NATIONAAL OUDEREN FONDS, AAFJE, LAURENS, SAFIER DE RESIDENTIE GROEP, ZORGHAVEN GROEP, MAASDUINENZORG

WARANDE, FRANKELAND GROEP SCHIEDAM, VERSCHILLENDE 55+ WOONCOMPLEXEN, ZONNEHUIS GROEP VLAARDINGEN, LELIE ZORGGROEP, ERASMUS MC ROTTERDAM

CENTRUM VOOR REUMA EN REVALIDATIE ROTTERDAM, 55+ EN OUDEREN REIZEN, SPORT & RECREATIE ROTTERDAM EN VELE, VELE ANDEREN...