Speciaal voor senioren en ouderen beschikt Hugo Franks over verschillende seniorenshows. Muziek voor 55 plussers, ouderen en senioren voor een gezellige meezingmiddag, thema-dag of iedere andere denkbare gelegenheid. Met de ouderen- en seniorenshows van Hugo Franks wordt ieder optreden gegarandeerd het 'feest der herkenning' en zullen de liedjes prachtige herinneringen oproepen! Hugo Franks is gespecialiseerd in het verzorgen van live-muziek voor ouderen en senioren. 

hugo franks, logo, seniorenshows
senioren, ouderen, muziek, zanger, entertainer, hugo franks, rotterdam

"Wat hebben de bewoners genoten...""U heeft mij de tijd van vroeger weer laten beleven met zoveel herkenbare liedjes...""Ik heb zoveel mooie herinneringen aan deze muziek...", "Het was alleen maar genieten..."  

Het zijn zomaar enkele, veel gehoorde, reacties na een optreden van Hugo Franks. Dat ouderen enorm genieten van een stukje gezellige muziek, hoeven wij u niet uit te leggen. Het programma en de seniorenshows bestaat niet alleen uit 'oud' repertoire, maar ook uit de gezelligste liedjes van deze tijd. Van een polonaise tot de mooiste luisterliedjes en van de jaren '50 / '60 tot lekker meezingen, alles komt aan bod in een 1,5 uur durend programma wat onderbroken wordt door een korte pauze. Sta er zeker niet gek van te kijken als er gedanst wordt op de herkenbare en swingende Rock 'n Roll nummers! Muziek voor ouderen en senioren: niet iedereen kan dit op de juiste wijze  invullen. Getuige het groot aantal (terugkerende) boekingen binnen de zorgsector in heel Nederland is een muziekoptreden van Hugo Franks altijd een succes. Met ruim 30 jaar ervaring weet Hugo Franks precies welk repertoire hij wel of juist niet kan brengen. Uniek is dat, buiten de vaste seniorenshows, Hugo Franks niet werkt met vaste setlijsten. Zo kan hij altijd op het publiek inspelen. En kan hij zonder probleem steeds weer een ander programma brengen. Met Hugo Franks haalt u de juiste artiest in huis voor een gezellige middag of avond!

 

De programma's en seniorenshows van Hugo Franks zijn o.a. geschikt voor:

- Zorginstellingen, verpleeghuizen

- Kleinschalig wonen, 55+ woongemeenschappen

- Senioren verenigingen of sociëteiten

- Thema diners of activiteiten

- Ook voor psychogeriatrische en somatische bewoners / patiënten

- Sfeervol kerst programma


Ontvang een EXTRA korting! Informeer nu naar het zeer voordelige en aantrekkelijke abonnement

Wij bieden u een zeer voordelig en aantrekkelijk abonnement aan gebaseerd op minimaal 3, of meer,  optredens per jaar*. Zo kunt u vooraf uw activiteiten plannen. Bijvoorbeeld een gezellige nieuwjaarsborrel in januari, een zonnige middag in het voorjaar, een BBQ in de zomer en een sfeervol optreden in het najaar.

De programma's zijn uiteraard altijd verschillend.

* Deze optredens kunnen niet geboekt worden op feestdagen zoals pasen, pinksteren, kerst of oudejaarsavond. 

H U G O   F R A N K S   seniorenshow is inclusief:

  • Hoogwaardige geluidsinstallatie. Deze installatie is klein, compact en zorgt voor een prettig en vriendelijk geluid tot ca. 150 pers.
  • 1,5 uur live entertainment programma (aaneengesloten) met een kleine pauze voorzien van passende achtergrondmuziek.
  • Reiskosten binnen Zuid Holland.
  • Seniorenprogramma's zijn te boeken van maandag t/m donderdag. Overige dagen en feestdagen uitsluitend op aanvraag.

Extra uit te breiden met:

  • Live begeleiding op keyboards in plaats van orkestband.
  • Speelduur in overleg te verlengen.

SENIORENSHOWS

H U G O   F R A N K S   W E R K T E   O . A .   V O O R :
ARGOS ZORGGROEP, NAT. VERENIGING DE ZONNEBLOEM, CAREYN, WZH WOONZORGCENTRA HAAGLANDEN, KBO, PCOB, HUMANITAS

NATIONAAL OUDEREN FONDS, AAFJE, LAURENS, SAFIER DE RESIDENTIE GROEP, ZORGHAVEN GROEP, MAASDUINENZORG

WARANDE, FRANKELAND GROEP SCHIEDAM, VERSCHILLENDE 55+ WOONCOMPLEXEN, ZONNEHUIS GROEP VLAARDINGEN, LELIE ZORGGROEP, ERASMUS MC ROTTERDAM

CENTRUM VOOR REUMA EN REVALIDATIE ROTTERDAM, 55+ EN OUDEREN REIZEN, SPORT & RECREATIE ROTTERDAM EN VELE, VELE ANDEREN...

 

MANAGEMENT HUGO FRANKS

HUGO live!
Muziek & Entertainment Producties


T.    +31 (0)10-786 49 20
T.    +31 (0)6-28 47 16 13
E.    KLIK HIER en stuur direct een e-mail

GREATEST HITS  |  PARTY MUSIC  
JAZZ & EASY LISTENING

DUTCH HIT CHARTS  |  PIANO ENTERTAINMENT  SING A LONG PARTY

HUGO FRANKS

Zanger & Keyboard Entertainer HUGO FRANKS uit Rotterdam. Met bijna 30 jaar ervaring verzorgt Hugo Franks de muzikale omlijsting van alle mogelijke denkbare festiviteiten in binnen- en buitenland. Als pianist en zanger is hij de perfecte muzikale partner op uw bruiloft, verjaardag, receptie, bedrijfsfeest, huwelijksfeest of uw zakelijke- of privé party. Een allround entertainer die u het beste kan bieden op het gebied van muzikaal entertainment.