keyboardspeler boeken of inhuren

keyboardspeler en zanger hugo franks

keyboardspeler Hugo Franks
hugo_franks_logo_keyboardspeler

keyboardspeler voor elke gelegenheid

Hugo Franks (keyboardspeler en zanger) is afkomstig uit Rotterdam. U kunt deze veelzijdige en ervaren keyboardspeler boeken of inhuren voor het verzorgen van livemuziek in heel Nederland. Bent u op zoek naar een enthousiaste zanger en keyboardspeler voor uw evenement, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, receptie of gewoon voor een leuk feestje?

Hugo Franks is een ervaren entertainer die u als keyboardspeler kunt boeken voor iedere gelegenheid waarbij

tijdloze live-muziek gewenst is.

Bent u klaar bent voor een muzikale reis door de tijd...?

Een trip Down Memory Lane voor een 'ouderwets' gezellig feestje...?

 

Neem snel een kijkje op de website!


keyboardspeler boeken of inhuren

Maak uw feest, verjaardag, bruiloft of evenement compleet met een keyboardspeler. Met geavanceerde keyboards, snelle keyboardvingers en een prettige zangstem weet allround keyboardspeler Hugo Franks niet de juiste snaar, maar de juiste toets te raken tijdens uiteenlopende evenementen en feesten. Hij is een veelzijdige keyboardspeler die zorgt voor een relaxte en prettige sfeer bij elk denkbaar evenement.

Natuurlijk brengt hij zijn hypermoderne keyboard(s) mee, maar indien gewenst ook zijn chique wit-hoogglans mini vleugel. Dat geeft extra uitstraling.
Een lust voor het oog én oor...! 

Hugo Franks keyboardspeler

waarom een keyboardspeler

Wanneer een evenement of feest vraagt om live-muziek dan is een keyboardspeler vaak een goede optie. Er is slechts weinig ruimte nodig en het geluidsvolume kan makkelijk aangepast worden. Bovendien is een keyboardspeler vaak te boeken tegen een vriendelijke gage omdat het gaat om een solo-act. Natuurlijk beschikt een professionele keyboardspeler over de modernste keyboards zodat het klinkt alsof er een complete (cover)band op de bühne staat! Hugo Franks maakt altijd gebruik van de nieuwste instrumenten met de meest vooruitstrevende technologie.

Alleen het beste is goed genoeg...!

Hugo Franks keyboard toetsen

wat is een keyboardspeler

Waarom noemt men een keyboardspeler geen pianist of toetsenist? Omdat een toetsenist een verzamelnaam is voor iemand die toetseninstrumenten bespeeld. Denk hierbij aan een piano, orgel, synthesizer etc. Een keyboardspeler is een muzikant die zich specifiek richt op het bespelen van keyboards. Instrumenten waarmee het mogelijk is, als solo performer, een volledige band te creëren. Vaak gebruiken keyboardspelers een combinatie van een keyboard en een (digitale) piano, op die manier ontstaat er een veelzijdige one-man pianoshow. Niet voor niets wordt Hugo Franks vaak

"Mr. Keys" of "The Pianoman" genoemd...! 

Hugo Franks piano