Toetsenist Zanger boeken inhuren

toetsenist zanger boeken of inhuren

toetsenist en zanger boeken voor feest, evenement, bruiloft, horeca

Hugo Franks (toetsenist, zanger) is afkomstig uit Rotterdam. U kunt deze veelzijdige en ervaren toetsen-virtuoos boeken of inhuren voor het verzorgen van livemuziek in heel Nederland. Bent u op zoek naar een enthousiaste toetsenist en zanger voor uw evenement, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, receptie of gewoon voor een leuk feestje?

Hugo Franks is een ervaren entertainer die u als toetsenist en zanger kunt boeken voor iedere gelegenheid waarbij

tijdloze live-muziek gewenst is.

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


allround toetsenist

Een toetsenist kan een betoverend effect hebben op feesten, partijen, recepties of andere evenementen. Een toetsenist kan zorgen voor prettige achtergrondmuziek die meer sfeer geeft aan iedere denkbare feestelijke gelegenheid of evenement. Maar vaak kunnen allround toetsenisten ook als entertainer op de voorgrond treden voor een bruisende party. Van een zgn. One-Man Band tot een wervelende pianoshow! Zo veelzijdig kan een professionele toetsenist zijn.

waarom een toetsenist boeken?

Een toetsenist heeft veel voordelen. Er is weinig ruimte nodig en het volume kan eenvoudig afgeregeld worden, van vrijwel akoestisch niveau tot wat harder wanneer het echt een feest moet worden. Een moderne toetsenist heeft geavanceerde instrumenten en kan daarom een complete band neerzetten als solo-artiest. Een toetsenist brengt live-muziek en daardoor ook emotie over. Bovendien is een toetsenist budget vriendelijk omdat er niet meerdere personen op de bühne staan.

kiezen voor een toetsenist of dj?

Een DJ kan vaak veel makkelijker en ruimer verschillende stijlen muziek draaien. Muziek is emotie. Die emotie en de impact van live-muziek is bij een toetsenist vele malen groter dan bij een DJ. Maar is het repertoire van een toetsenist altijd beperkter door wat en welke muziekstijl hem of haar ligt. Maar zeg eerlijk? Wat is er leuker dan live muziek? Wanneer de muziek live gespeeld wordt door een toetsenist dan zijn het magische momenten die doorslaggevend kunnen zijn in de beleving bij de gasten op uw feest of evenement. Neemt niet weg dat een combinatie vaak geboden wordt van een DJ en een toetsenist. Tijdens een bruiloft, diner of bedrijfsfeest speelt de toetsenist en bouwt de sfeer op waarna een DJ het feest laat losbarsten!

heeft u een vraag?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Is deze pagina interessant of wilt u deze pagina delen...?