toetsenist boeken of inhuren

toetsenist en zanger hugo franks

toetsenist Hugo Franks
hugo_franks_logo_toetsenist

toetsenist voor elke gelegenheid

Hugo Franks (toetsenist, zanger) is afkomstig uit Rotterdam. U kunt deze veelzijdige en ervaren toetsen-virtuoos boeken of inhuren voor het verzorgen van livemuziek in heel Nederland. Bent u op zoek naar een enthousiaste toetsenist en zanger voor uw evenement, bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, receptie of gewoon voor een leuk feestje?

Hugo Franks is een ervaren entertainer die u als toetsenist en zanger kunt boeken voor iedere gelegenheid waarbij

tijdloze live-muziek gewenst is.

Bent u klaar voor een muzikale reis door de tijd...?

Een trip Down Memory Lane voor een 'ouderwets' gezellig feestje...?

 

Neem dan snel een kijkje op de website!


toetsenist boeken of inhuren

Een toetsenist kan een betoverend effect hebben op feesten, partijen, recepties of andere evenementen. Een toetsenist kan zorgen voor prettige achtergrondmuziek die meer sfeer geeft aan iedere denkbare feestelijke gelegenheid of evenement. Maar vaak kunnen allround toetsenisten ook als entertainer op de voorgrond treden voor een bruisende party. Van een zgn. One-Man Band tot een wervelende pianoshow! Zo veelzijdig kan een professionele toetsenist zijn. Ook Hugo Franks

biedt als veelzijdige toetsenist vele mogelijkheden

om uw feest, evenement, verjaardag of bruiloft

muzikaal tot in de puntjes te verzorgen.

Een toetsenist met 30+ jaar ervaring en heeft voor de

meest uiteenlopende events voor live muziek en

entertainment mogen zorgen. 

toetsenist zanger hugo franks

waarom een toetsenist

Een toetsenist heeft veel voordelen. Er is weinig ruimte nodig en het volume kan eenvoudig afgeregeld worden, van vrijwel akoestisch niveau tot wat harder wanneer het echt een feest moet worden. Een moderne toetsenist heeft geavanceerde instrumenten en kan daarom een complete band neerzetten als solo-artiest. Een toetsenist brengt live-muziek en daardoor ook emotie over. Bovendien is een toetsenist budget vriendelijk omdat er niet meerdere personen op de bühne staan. Alleen maar voordelen zou je denken?
Nee, zeker niet. Er zijn ook muzikale beperkingen.

Zo is het zingen van duetten met door elkaar lopende teksten voor een solo performer niet mogelijk. Hoewel er door moderne sample techniek meer kan dan u zou denken. Het lijkt wel muzikale magie!

zanger toetsenist hugo franks

de keuze toetsenist of dj

Een DJ kan vaak veel makkelijker en ruimer verschillende stijlen muziek draaien. Muziek is emotie. Die emotie en de impact van live-muziek is bij een toetsenist vele malen groter dan bij een DJ. Maar is het repertoire van een toetsenist altijd beperkter door wat en welke muziekstijl hem of haar ligt. Maar zeg eerlijk? Wat is er leuker dan live muziek? Wanneer de muziek live gespeeld wordt door een toetsenist dan zijn het magische momenten die doorslaggevend kunnen zijn in de beleving bij de gasten op uw feest of evenement. Neemt niet weg dat een combinatie vaak geboden wordt van een DJ en een toetsenist. Tijdens een bruiloft, diner of bedrijfsfeest speelt de toetsenist en bouwt de sfeer op waarna een DJ het feest laat losbarsten!

hugo franks toetsenist